News

Descoperire șocantă făcută într-o benzinărie. Un polițist de penitenciar a fost găsit mort

Tragedie la o stație de carburanți din Focșani. Un angajat al penitenciarului a fost găsit fără suflare
25.04.2024 | 11:02
Descoperire socanta facuta intro benzinarie Un politist de penitenciar a fost gasit mort
Un bărbat a fost găsit mort într-o benzinărie din Focșani. Acesta era un polițist de la Penitenciar. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un angajat al penitenciarului a fost descoperit decedat în apropierea unei stații de carburanți din orașul Focșani, declanșând imediat investigații ample din partea autorităților.

Polițist de penitenciar găsit mort lângă o stație de benzină

Corpul bărbatului în vârstă de 43 de ani a fost găsit căzut pe stradă, în imediata vecinătate a unei benzinării din Focșani, generând alarmă printre trecătorii care au contactat imediat autoritățile competente.

ADVERTISEMENT

La fața locului au sosit echipaje de poliție și servicii medicale de urgență care au încercat să-l resusciteze pe bărbat pentru mai multe minute consecutive.

„La data de 24 aprilie, ora 04:30, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, se află un bărbat căzut.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul SMURD și SAJ Vrancea care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a persoanei după care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani, unde, din nefericire, a fost constatat decesul.

La nivelul Biroului de Investigații Criminale a fost constituită o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei cât și activități și investigații specifice. Persoana  decedată a fost identificată ca fiind un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Focșani”, a transmis printr-un comunicat IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Victima era angajat al Penitenciarului Mândrești

Cu toate eforturile depuse, viața acestuia nu a putut fi salvată. Ancheta inițială a relevat absența semnelor de violență pe corpul victimei, iar autoritățile continuă cercetările, deschizând un dosar pentru ucidere din culpă.

Decedatul era angajat al Penitenciarului Mândrești din zonă, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Municipiului Focșani. În urma intervenției, s-a constituit o echipă operativă la nivelul Biroului de Investigații Criminale pentru cercetarea cazului și efectuarea tuturor procedurilor specifice.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost identificat ca aparținând unui bărbat de 43 de ani din Focșani, iar investigațiile sunt în curs pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor și cauzei decesului.

ADVERTISEMENT