Sport

Tragerea la sorți pentru biletele de la Euro a avut loc. Află dacă ai fost câștigător!

Tragerea la sorți pentru biletele de la Euro 2024 a avut loc. Suporterii norocoși vor avea timp până la finalul lunii pentru a pune mâna pe ticketele de Germania.
25.01.2024 | 17:36
Tragerea la sorti pentru biletele de la Euro a avut loc Afla daca ai fost castigator
UEFA a anuntat faptul ca tragerea la sorti pentru bilete la Euro a avut loc. foto: FRF Facebook
ADVERTISEMENT

UEFA a făcut anunțul mult așteptat privind rezultatele loteriei pentru biletele la EURO 2024, eveniment de talie internațională care stârnește pasiunea fanilor fotbalului din întreaga lume. Dacă te-ai înregistrat pentru șansa de a obține bilete la turneul final, poți verifica acum în portalul de ticketing UEFA dacă solicitarea ta a avut succes, accesând link-ul http://tinyurl.com/mrxa85ep.

Tragerea la sorți pentru biletele de la Euro 2024 a avut loc

Pentru câștigătorii loteriei, se impune o atenție deosebită, deoarece biletele trebuie plătite până pe 30 ianuarie 2024. Acest eveniment sportiv de amploare, EURO 2024, este așteptat cu nerăbdare de fani și este considerat al doilea ca importanță și prestigiu în lumea fotbalului, urmând doar Campionatul Mondial FIFA.

ADVERTISEMENT

Prin tragerea la sorți din 2 decembrie, a început a doua fază de vânzare a biletelor pentru EURO 2024, iar rezultatele loteriei vor fi disponibile la finalul lunii ianuarie. O a treia și ultimă fază de vânzare a biletelor va avea loc în martie și aprilie.

Turneul va fi inaugurat de țara gazdă, Germania, care va susține primul său meci din faza grupelor pe 14 iunie la Allianz Arena din Germania. Faza grupelor a EURO 2024 se va desfășura pe parcursul a 12 zile, urmate de două zile de pauză, iar turneul va continua cu faza optimilor de finală.

ADVERTISEMENT

Sferturile de finală ale turneului vor începe pe 5 iulie, iar cele două semifinale vor avea loc pe 9 și 10 iulie. Finala EURO 2024 va avea loc pe 14 iulie la Berlin. După o ediție pan-europeană care a văzut Italia învingând Anglia sub reflectoarele strălucitoare ale Stadionului Wembley, competiția merge în Germania, cu Germania urmând să organizeze integral pentru prima dată de la unificarea sa, Germania de Vest găzduind anterior evenimentul în 1988.

Fanii mai pot cumpăra bilete în perioada martie – aprilie 2024

Gazdele vor căuta primul trofeu din 1996, dar competiția pentru cel mai mare premiu nu va lipsi, cu o mulțime de echipe dorind să-și scrie propriul nume în lumina reflectoarelor, în timpul unei perioade de o lună dedicat jocului frumos între 14 iunie și 14 iulie 2024.

ADVERTISEMENT

A treia și ultima fază de vânzare a biletelor va avea loc în martie și aprilie 2024, atunci când ultima tranșă de bilete va fi pusă în vânzare atât pentru fanii celor trei națiuni finaliste, calificate prin căile play-off-ului UEFA Nations League, cât și pentru vânzare generală prin UEFA.

În contextul informațiilor privind fazele de vânzare a biletelor, prima fază a avut loc între 3 și 24 octombrie 2023, iar cea de-a doua a avut loc pe 2 decembrie 2023. A treia rundă de vânzare a biletelor va avea loc pe în perioada martie – aprilie 2024.

ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 după ce a reușit să termine grupa de calificare de pe prima poziție. Elevii lui Iordănescu au terminat neînvinși o campanie în care s-au duelat cu Elveția și Israel pentru supremație.

ADVERTISEMENT