Sport

Transfer de ultimă oră la Dinamo. Ovidiu Burcă a ales un brazilian! Update exclusiv

Transfer de ultimă oră la Dinamo. FANATIK dezvăluie în exclusivitate numele jucătorului brazilian ales de antrenorul Ovidiu Burcă.
04.08.2023 | 13:29
Transfer de ultima ora la Dinamo Ovidiu Burca a ales un brazilian Update exclusiv
Dinamo a realizat un transfer de ultimă oră. Fundașul care va semna în Ștefan cel Mare. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
04-08-2023
10:33

Lucas a fost prezentat oficial la Dinamo

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Dinamo l-a transferat pe Lucas Alves de Araújo. Fundașul central brazilian a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Portimonense, din prima ligă de fotbal a Portugaliei.

Fotbalistul de 31 de ani a fost prezentat oficial prin intermediul unei postări făcute de Dinamo pe pagina oficială de Facebook. În sezonul precedent, Lucas a evoluat în 7 partide pentru Portimonense. 

„OFICIAL | Lucas Alves de Araújo la Dinamo București

Suntem încântați să anunțăm, prin intermediul canalelor oficiale de socializare ale clubului, transferul fundașului central brazilian Lucas Alves de Araújo la Dinamo București.

31 de ani, ultima oară la Portimonense în prima ligă din Portugalia, Lucas Alves de Araújo și-a început cariera în campionatul Braziliei și, în 2015, a făcut pasul în Europa.

A câștigat Cupa Elveției cu FC Luzern în urmă cu doi ani. Bine ai venit, Lucas Alves de Araújo!”, a fost anunțul făcut de Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

 

Dinamo nu a înregistrat niciun rezultat pozitiv în primele trei partide oficiale de la revenirea în SuperLiga. Mai mult decât atât, „câinii” au încasat 7 goluri în 3 meciuri, iar Ovidiu Burcă are nevoie de soluții pentru zona defensivă. Horia Ivanovici a anunțat în direct și în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA numele fundașului central care va juca în Ștefan cel Mare.

Transfer de ultimă oră la Dinamo. Ovidiu Burcă a ales un brazilian!

Din informațiile FANATIK, Lucas, fundaș central brazilian în vârstă de 31 de ani, va semna cu Dinamo. Jucătorul a rămas liber de contract în această vară după despărțirea de Portimonense, din prima ligă a Portugaliei. Anunțul a fost făcut de Horia Ivanovici în cadrul celei mai noi ediții de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Apropo de fotbaliști, colegii mei de la FANATIK au aflat o știre în exclusivitate că tot discutăm de fotbaliști. Dinamo tot are probleme cu fundașii centrali, cu atacanții. Mai mari probleme au cu atacanții, dar nu stau grozav nici cu fundașii centrali. 

Colegii de la FANATIK au aflat cine este fundașul central pe care l-a ales Burcă. Un brazilian de 31 de ani va veni la Dinamo, Lucas. Îl cheamă Lucas pe fundașul central, 1,93 m, brazilian. Portimonense este ultimul club.

ADVERTISEMENT

Dinamo are șase fundași centrali în lotul de SuperLigă

Acesta este fundașul brazilian pe care a pus ochii Burcă pentru Dinamo, o informație în exclusivitate marca FANATIK. Este cotat la 400.000 de euro în momentul de față pe Transfermarkt. Este născut în 1992, are 31 de ani, Lucas”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Astfel, Ovidiu Burcă are șase fundași centrali pentru lotul de SuperLigă. Pe lângă Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Răzvan Patriche și Quentin Bena, antrenorul lui Dinamo se poate baza pe noii jucători transferați în această vară, Josue Homawoo și acest brazilian, venit din campionatul Portugaliei, Lucas Alves de Araújo.

ADVERTISEMENT

În primele trei partide din campionat, Dinamo a înregistrat trei înfrângeri cu Universitatea Craiova (0-2), FCSB (1-2) și Sepsi (0-3). Pentru echipa lui Ovidiu Burcă urmează duelul cu U Cluj, din etapa a patra, care va avea loc sâmbătă, 5 august, de la ora 21:30.

Lamine Ghezali ratează meciul și meciul cu U Cluj: „Am decis să-l oprim”

Lamine Ghezali nu a făcut parte din lotul lui Dinamo la înfrângerea cu Sepsi, scor 0-3, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Francezul a lipsit din cauza unor probleme medicale. Ovidiu Burcă a anunțat la conferința de presă că Lamine Ghezali va lipsi și la partida din deplasare cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Aștept ca jucătorii de atac să aibă mai multă personalitate și curaj, e nevoie de obrăznicie, tupeu, creativitate în ultimii metri. Ghezali, jucătorul care ne-a adus acest lucru în prima parte a sezonului, a avut din păcate niște dureri și am decis să-l oprim, pentru a se reface la capacitate maximă. Sper că jucătorii care-l vor înlocui vor găsi drumul spre poarta adversă. 

O să avem un joc mai agresiv în ultimii metri de teren. Să construiești un joc de atac e mai complicat, e mai ușor de antrenat jocul defensiv. Apropo și de toate discuțiile, că trebuie să avem alte abordări, am adus jucători de atac care trebuie să înțeleagă anumite mișcări. Începem să finisăm anumite lucruri, vom arăta mai multă claritate și agresivitate la finalizare, asta ne-a lipsit”, a declarat Ovidiu Burcă.


  • 2,05 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul U Cluj – Dinamo

ADVERTISEMENT