Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 4 august, 10:30. Cupele europene, sub lupa lui Horia Ivanovici și a invitaților săi de top

FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici se întoarce vineri, 4 august. În studio vor mai fi Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin.
03.08.2023 | 20:32
Fanatik SuperLiga vineri 4 august 1030 Cupele europene sub lupa lui Horia Ivanovici si a invitatilor sai de top
FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici se întoarce vineri, 4 august. În studio vor mai fi Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ediția de vineri, 4 august, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, care va începe ca de fiecare dată la ora 10:30, se va axa foarte mult pe partidele jucate de cele patru formații românești în manșa secundă a turului 2 preliminar din Conference League.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 4 august, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

România visează să poate duce patru echipe în turul 3 preliminar al Conference League, iar Horia Ivanovici și invitații săi de marcă sunt pregătiți să facă cele mai tăioase analize în studio, dar să și laude acolo unde este cazul.

ADVERTISEMENT

Moderatorul Horia Ivanovici le va ridica mingea la fileu lui Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin, însă nu vor lipsi nici intervențiile în direct și alți invitați surpriză din lumea fotbalului autohton.

Toate știrile momentului și evenimentele importante vor fi întoarse pe toate părțile într-o emisiune incendiară, așa cum FANATIK SUPERLIGA a obișnuit de fiecare dată: ”Să facem show!”

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 4 august, ora 10:30! Totul despre etapa a 4-a

După ce vor întoarce pe toate fețele prestațiile echipelor românești în cupele europene, Horia Ivanovici și invitații săi vor face o analiză a etapei a 4-a din SuperLiga, una care promite să încingă weekend-ul. Și asta pentru că ne așteaptă derby-ul FCSB – CFR Cluj, iar vicecampioana României revine în Ghencea după mai bine de opt ani.

Da, în Ghencea va fi fierbere mare, însă această rundă mai propune și alte dueluri pasionante. Reghecampf joacă primul meci în Bănie de la revenirea la Universitatea Craiova, dar va avea o misiune dificilă în fața arțăgoasei FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Dinamo este încă în căutarea primului punct de la întoarcerea în primul eșalon, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA vor analiza dacă acest lucru este posibil să se întâmple la Mediaș, în duelul cu Universitatea Cluj.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT

FANATIK Superliga s-a întors în forță cu un nou sezon și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, în direct și în exclusivitate pe homepage-ul www.fanatik.ro. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Official și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și exclusivități fierbinți.

Alături de inegalabilul Horia Ivanovici, din studioul FANATIK Superliga nu vor lipsi nume grele ale fotbalului românesc cum ar fi Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Vivi Răchită sau Giani Kiriță. Acestora li se vor alătura directorul FRF, Mihai Stoichiță, dar și jurnaliștii Andrei Vochin, Daniel Șendre, Alin Buzărin și Cristi Coste. O emisiune ce nu trebuie ratată!

ADVERTISEMENT