Sport

Ce jucător de bază ar putea pierde Bayern Munchen! Fotografia care anunţă un posibil transfer

Atacantul lui Bayern, Serge Gnabry, a stârnit discuţii despre o revenire la Arsenal, după ce a postat pe Instagram o poză cu el într-un tricou mai vechi de-al „tunarilor”.
11.03.2022 | 08:40
Ce jucator de baza ar putea pierde Bayern Munchen Fotografia care anunta un posibil transfer
Serge Gnabry este interesat de o revenire la Arsenal. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Serge Gnabry este unul dintre jucătorii de bază ai lui Bayern Munchen. El a marcat în sezonul curent 10 goluri în Bundesliga și alte trei în Liga Campionilor.

Serge Gnabry, interesat de o revenire la Arsenal?!

Germanul de 26 de ani a provocat păreri în mediul online după ce a postat, alături de alte fotografii, o poză în care apare îmbrăcat într-un tricou mai vechi de-al lui Arsenal.

ADVERTISEMENT
Serge Gnabry
O poză cu Serge Gnabry îmbrăcat în tricoul lui Arsenal a fost postată pe contul său oficial de Instagram.

 

Fotografia a stârnit agitație și în rândul fanilor lui Arsenal, entuziasmați de o posibilă întoarcere a germanului pe Emirates Stadium.

Gnabry a susținut într-un interviu recent că a fost „întotdeauna un ‘tunar’”, potrivit Daily Star. Totuși, mai are 18 luni de contract cu bavarezii, iar cota de piață a jucătorului se ridică la 70 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Care este istoricul lui Serge Gnabry

Internaționalul german a fost vândut de Arsenal lui Werder Bremen în 2016 pentru suma de 9,5 milioane de euro, echipă la care a reușit să înscrie de 11 ori în cele 27 de apariții în Bundesliga.

În 2017, Bayern Munchan l-a transferat, însă l-a trimis sub formă de împrumut la Hoffenheim pentru un sezon. Revenit în Bavaria în 2018, atacantul a reușit să înscrie 42 de goluri în 113 apariții în Bundesliga

ADVERTISEMENT

Câștigător de trei ori al titlului în Bundesliga, Serge Gnabry a câștigat de asemenea Liga Campionilor și Cupa Mondială a Cluburilor.

În acest moment, echipa lui Julian Nagelsmann ocupă primul loc în campionatul german, cu 9 puncte mai mult decât Borussia Dortmund, și se apropie tot mai tare de câștigarea competiției.

ADVERTISEMENT

Serge Gnabry a marcat în returul cu Salburg de marți cel de-al patrulea gol al bavarezilor, în minutul 31, şi a fost schimbat de pe teren la începutul celei de-a doua reprize.

ADVERTISEMENT