Fotbal intern

Transferul lui Nemec la FCSB nu a picat! ”În două zile dăm răspunsul!”

31.05.2018 | 11:30
Transferul lui Nemec la FCSB nu a picat In doua zile dam raspunsul
ADVERTISEMENT

Gigi Becali are încă speranțe în rezolvarea aducerii atacantului slovac. Transferul lui Nemec la FCSB nu a picat! Impresarul fotbalistului recunoaște că oferta roș-albaștrilor e tentantă, dar analizează și alte propuneri pentru clientul său.

Adam Nemec a fost cel mai important atacant al lui Dinamo în ultimele două sezoane, iar acum, rămas liber de contract, este dorit cu insistență de Becali la FCSB. Nemec este o țintă mai veche a roș-albaștrilor, părțile negociind și în iarna lui 2017, dar atunci totul a căzut din cauza unei oferte ”dubioase”.

ADVERTISEMENT

A lăsat de înțeles că refuză FCSB

Vârful în vârstă de 32 de ani a vorbit pentru ziariștii slovaci despre viitorul său profesional. ”Pe finalul carierei, nu neg asta, mi-ar plăcea să câştig ceva bani din care să trăiesc pentru restul vieţii. Aşa că mi-ar plăcea să semnez un contract bun. Nu aş refuza o ofertă din lumea arabă, dar nu este prioritate mea, nu vreau să câştig bani cu orice preţ”, a spus Nemec. Apoi, el a explicat că nu știe nimic despre o ofertă de la CFR și că are una de la FCSB, doar că nu o ia în considerare prea mult.

Transferul lui Nemec la FCSB nu a picat! ”În România, doar acolo va juca!”

Contactat telefonic, agentul lui Adam Nemec a vorbit pentru FANATIK.RO despre situația atacantului: ”Avem o ofertă clară de la FCSB pentru Adam. Este mai bună decât cea anterioară. Nu pot spune care sunt șansele să se facă această mutare. La acest nivel, ori se face, ori nu se face un transfer. Adam este indecis, ar prefera o ofertă mai avantajoasă din străinătate, dar analizăm acum toate propunerile. În două zile îi vom da un răspuns domnului Gigi Becali. Oricum, în România, dacă va mai rămâne, va juca doar la FCSB”, a spus reprezentantul lui Nemec.

ADVERTISEMENT