Fotbal intern

Transferul zilei în Liga 1! Bradley Diallo schimbă echipa din prima ligă. Cu cine semnează. EXCLUSIV

27.06.2019 | 15:44
Transferul zilei in Liga 1 Bradley Diallo schimba echipa din prima liga Cu cine semneaza EXCLUSIV
Transferul zilei în Liga 1! Bradley Diallo schimbă echipa din prima ligă. Cu cine semnează. EXCLUSIV FOTO: Raul Rusescu si Bradley Diallo in meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si FCSB din etapa a IV-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal Gaz Metan din Medias

Mihai Teja a semnat în această vară cu Poli Iași și vrea să transforme echipa din nou într-o formație de play-off. Fostul antrenor al FCSB-ului începe să fie activ și pe piața transferurilor. FANATIK a aflat că Teja l-a convins pe Bradley Diallo, fostul său elev de la Gaz Metan Mediaș, să vină alături de el la Iași. 

Transferul zilei în Liga 1! Bradley Diallo schimbă echipa din prima ligă

Negocierile dintre cele două părți sunt foarte avansate, iar jucătorul francez va semna cu Poli Iași. Diallo a fost adus la Mediaș în vara anului trecut de Mihai Teja din postură de jucător liber de contract. Din 2014 până în 2018, Diallo a jucat la Los Angeles Galaxy, însă cele mai multe evoluții le-a avut pentru echiopa a doua a clubului.

Cei de la Poli Iași încearcă să îl repatrieze pe Andrei Cristea. Atacantul lui U Craiova este pe lista neagră la clubul oltean și pentru semnătura lui se bat Poli Iași și FC Botoșani. Andrei Cristea nu ar spune nu unei întoarceri la Iași, acum, la apusul carierei: “Am avut o întâlnire cu domnul preşedinte Ambrosie, am discutat despre o posibilă revenire a mea la Iaşi.

M-aş bucura să revin la echipa la care m-am simţit foarte bine şi la care suporterii au fost alături de mine întotdeauna. Totul depinde, însă, de Craiova. Dacă voi ajunge la un acord cu oficialii de la Craiova, sunt şanse să revin la Iaşi”, a spus Cristea în urmă cu câteva zile.

Mihai Teja a pierdut mai mulți jucători importanți în această vară. Kamer Qaka, Moussa Sanoh, Andrei Sin, Florin Gardoș sau Andrei Burlacu fiind doar câțiva dintre jucătorii care au părăsit echipa în intersezon.

Transferul zilei în Liga 1! Bradley Diallo schimbă echipa din prima ligă. Cu cine semnează. EXCLUSIV
Transferul zilei în Liga 1! Bradley Diallo schimbă echipa din prima ligă. Cu cine semnează. EXCLUSIV FOTO: Bradley Diallo si Alexandru Cicaldau in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Fostul antrenor de la FCSB nu va avea o misiune ușoară la Iași. Deocamdată, lotul este foarte subțire și întăririle se lasă așteptate. De altfel, transferurile efectuate până acum de ieșeni sunt Alexandru Negrea (Augsburg), Răzvan Mocanu (Anglia, Kettering Town, Florian Loshaj (Roda Kerkrade, Liga 2 Olanda) şi Alessio Carlone (Patro Eisden, Liga 3 Belgia).

  • 350.000 de euro este cota lui Bradley Diallo
  • 9,9 milioane de euro este valoarea lotului Poli Iași