Fotbal intern

Trei fotbalişti de la FCSB, pe lista lui Mirel Rădoi! Cine merge la naţionala României. Exclusiv

15.03.2021 | 18:55
Trei fotbalisti de la FCSB pe lista lui Mirel Radoi Cine merge la nationala Romaniei Exclusiv
Trei fotbalişti de la FCSB, pe lista lui Mirel Rădoi! Cine merge la naţionala României (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Naţionala României se pregăteşte pentru debutul în preliminariile CM 2022, iar trei fotbalişti de la FCSB sunt pe lista lui Mirel Rădoi. FANATIK a aflat cine sunt jucătorii liderului care s-ar putea duela cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Finalul lunii martie aduce primele meciuri ale tricolorilor în preliminariile CM 2022, iar cel mai important meci al României va fi cel cu Germania, programat să se dispute pe 28 martie. Liderul din Liga 1 nu putea să nu aibă reprezentanţi la naţionala mare, după ce la selecţionata de tineret a dat nume importante.

ADVERTISEMENT

Trei fotbalişti de la FCSB, pe lista lui Mirel Rădoi. Alţi şase merg la tineret

Din informaţiile FANATIK, FCSB se aşteaptă ca Florin Tănase, Iulian Cristea şi Florinel Coman să fie chemaţi de Mirel Rădoi la naţionala României. Ultimul era eligibil şi pentru selecţionata de tineret, fiind născut după 1 ianuarie 1998.

Pe lângă cei trei, FCSB mai dă şase fotbalişti la naţionala de tineret, care va juca, la finalul lunii martie, la EURO U21 2021. FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali s-a răzgândit, iar jucătorii vor merge în cantonamentul selecţionatei lui Adrian Mutu după derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, Denis Haruţ, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă şi Octavian Popescu sunt jucătorii de la FCSB care merg la naţionala de tineret a României. În plus, Gabriel Simion şi Adrian Şut fac parte de pe lista adiţională, de unde pot fi aduşi fotbalişti în lotul pentru EURO U21 2021, în cazul unor absenţe până la primul meci din faza grupelor.

FCSB dă fotbalist şi în naţionala Muntenegrului

Risto Radunovic va absenta la derby-ul cu CFR Cluj, după ce fundaşul stânga a fost avertizat în meciul cu UTA şi va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar va merge la naţională.

ADVERTISEMENT

Luni, selecţionerul Miodrag Radulovic a anunţat lotul pentru Muntenegrului pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022, iar fotbalistul FCSB a fost chemat pentru meciurile cu Letonia, Gibraltar şi Norvegia.

România începe preliminariile CM 2022 cu două meciuri pe teren propriu

Drumul spre Campionatul Mondial 2022, disputat în Qatar, începe cu meciul împotriva Macedoniei de Nord, programat să se dispute pe 25 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Trei zile mai târziu, pe 28 martie, România primeşte vizita Germaniei, de la ora 21:45, meci care va fi ultimul disputat pe Arena Naţională. Stadionul va intra pe mâna UEFA pentru EURO 2021, din moment ce Bucureştiul va găzdui trei meciuri de la turneul final.

Campania de primăvară se va încheia pe 31 martie, de la ora 19:00, când România se va deplasa pe terenul Armeniei. Ultima oară când tricolorii au jucat la Erevan, selecţionata antrenată pe atunci de Christoph Daum se impunea cu 5-0, în preliminariile pentru CM 2018.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,30 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT