News

Trei piuneze, două agrafe, un cui și o brățară, înghițite de un sucevean. Bărbatul a fost operat de urgență

Un bărbat din Suceava i-a șocat pe medici. A înghițit mai multe obiecte ascuțite, printre care: trei piuneze, două agrafe, un cui și o brățară. A fost operat de urgență.
06.06.2022 | 14:15
Trei piuneze doua agrafe un cui si o bratara inghitite de un sucevean Barbatul a fost operat de urgenta
Bărbatul i-a șocat pe medici. Sursa foto: News.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Vatra Dornei, a fost operat de urgență după ce a înghițit mai multe obiecte ascuțite. Printre acestea se aflau și un cui, trei piuneze, două agrafe și o brățară.

În stomacul bărbatului s-au mai găsit și părți din balamaua unei uși și a unui termometru de cameră

Pacientul ar suferi de probleme psihice, situație care i-ar putea justifica gestul șocant. În stomacul său a fost descoperită și o parte din balamaua unei uși, scrie News.ro

ADVERTISEMENT

Individul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou”, din Suceava. Doctorii  gastroeneterologi i-au făcut o endoscopie digestivă superioară. Dacă nu acționau la timp, urmau complicaţii severe.

Bărbatul a fost supus unei operații de trei ore. Medicii nu au mai întâlnit un caz similar

Totodată, trei ore a durat întreaga operație. Chiar și partea cu mercur a unui termometru de cameră a fost înghițită de sucevean, dar din fericire, a fost intactă.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale spun că nu s-au mai confruntat cu astfel de cazuri în care un pacient să aibă în stomac atât de multe obiecte.

”Nu este primul caz de acest fel, dar este primul caz în care s-au extras atât de multe obiecte: trei piuneze, un cui, două agrafe, o parte dintr-o balama de uşă, o brăţară, o monedă, o bucăţică de metal, partea care conţinea mercur, din fericire intactă, a unui termometru de cameră.

ADVERTISEMENT

Intervenţia a durat trei ore”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al spitalului sucevean, citat de News.ro.

Odată ce s-a mai vindecat, bărbatul a fost trimis la spitalul din Vatra Dornei, unde este atent supravegheat de medici și asistente.

ADVERTISEMENT

În luna aprilie, un bărbat din Cluj s-a prezentat la spital după ce ar fi înghițit accidental un lingou de aur. După operație, medicii au alertat poliția.

”Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situaţie. I-am spus să îl opereze pe bărbat, să scoată lingoul şi să anunţe poliţia”, a declarat dr. Mihai Mleşniţe, care a participat la intervenție.

ADVERTISEMENT
Tags: