Life

Trei zodii, în real pericol! Marte, Venus și Uranus dau totul peste cap!

Trei zodii sunt în mijlocul unui aspect astrologic tensionat, anunță Camelia Pătrășcanu în cea mai recentă predicți, exclusiv pentru FANATIK.
05.07.2023 | 09:20
Trei zodii in real pericol Marte Venus si Uranus dau totul peste cap
Trei zodii, în tensiune. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cel puțin trei zodii sunt în mijlocul unui uragan de sentimente ce pot fi contradictorii. Camelia Pătrășcanu deslușește ce ne aduc planetele Marte și Venus în zodia Leu și cum Uranus poate da peste cap totul până pe 13 iulie 2023!

Trei zodii, în tensiune din cauza planetelor Marte, Venus și Uranus. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Vorbim despre acest aspect, pentru că implică două planete pline de pasiune. Ne dau dorința de a ne simți degajați, dezinvolți. De aici și gustul pentru experiențe inedite, uneori riscante. Aceste planete în Leu sunt în relații tensionate cu Uranus.

ADVERTISEMENT

Uranus ne poate îndemna să cheltuim, iar Venus și Marte ne dau pofte exagerate. Suntem înclinați să facem mai mult decât ne permitem financiar, dar și energetic. Putem accepta experiențe care ne suprasolicită fizic: excursii, escaladări, gesturi, încercări, experimente etc.

Apoi, sunt tot felul de excese distractive unde poate nu alegem foarte bine cu cine ne însoțim, cât timp facem anumite activități. Conjuncția Venus-Marte vorbește și de iubire. Ne exprimăm nevoia de pasiune și iubire, însă cuadratura cu Uranus ne face să ne vedem la modul real în raport cu cineva.

ADVERTISEMENT

De aici vin tensiunile și conflictele interioare. Dorința de a ieși în evidență ne face să riscăm, să facem gesturi bombastice.

Taurii au tensiuni în familie

Pentru Berbeci, este o perioadă tensionată sentimental, în sensul că au sentimente explozive. Puțini înțeleg ce vor, vor lucruri imediat. Nu înțeleg de ce există amânare. Sunt foarte transparenți și pot să își facă dușmani. Pot tulbura apele. Își dau seama cât de onestă e inima lor.

ADVERTISEMENT

Taurii se numără printre acele zodii care au tensiuni în familie. Se pot simți sâcâiți dacă li se cere să participe la anumite activități. Nu prea sunt dezbateri, sunt mai curând NU-uri. Nici musafiri nu prea vor să primească. Se pot simți invadați, obosiți, suprasolicitați de lucruri de care nu au chef.

Gemenii au o perioadă, până pe 13 iulie, agitată. Poate fi frumoasă pentru unii Gemeni, căci le aduce mult inedit, provocare, incitare. Vor să facă mai multe deodată, în stilul lor. Atenție la șofat! Atenție la drum! Se disipează prea repede, căci lucrează în viteză.

ADVERTISEMENT

Racii, probleme financiare

Racii au tensiuni legate de bani, dar nu atât pentru ei, ci e vorba mai mult de banii partenerului, cheltuieli pe care le face partenerul. Simt că nu pot satisface nevoile grupului familial, că nu pot participa la tot ce ar vrea să participe. E multă oboseală și cheltuială. Își dau seama că trebuie să aibă mai multă grijă de ei.

Leii sunt centrați pe propria persoană. De dragul lor, după ce s-au analizat, pot refuza responsabilități ori proiecte care nu le pică bine. Chiar dacă au promis cândva că fac niște lucruri, pot spune acum că nu le mai pică bine ceea ce au promis în doi peri. Sunt originali și voluntari. Își spun opiniile în gura mare. Le pasă prea puțin de consecințe.

Fecioarele se numără printre acele zodii care simt nevoia unui concediu. Au nevoie de odihnă, au nevoie de reculegere, detașare. Multe pot suferi din punct de vedere sentimental. Se pot simți încărcate profesional, un pic depășite până la epuizare sau chiar plictiseală. E ceva ce nu le mai pasionează și analizează foarte mult lucrul ăsta.

Ce zodii trebuie să fie mai vigilente

Balanțele au o perioadă cu chef și dorință de socializare, dar e obositoare activitatea dacă nu se înțeleg cu prietenii lor ci cu ai partenerului de viață. Nu înțeleg irosirea de timp și energie a celor apropiați și iubiți.

Scorpionii se numără printre cele trei zodii care trebuie să aibă maximă atenție în următoarea perioadă la tot ce fac. Au elan și entuziasm dacă au lucruri de făcut sub bagheta lor. Poate că sunt prea contractați. Deși Marte și Venus aduc pasiune, sunt destul de tensionați. E bine să lucreze mai lejer cu mizele pe care le au. Prea multă încordare poate să aducă tulburări fizice.

Săgetătorii au conflicte de opinii, confruntări orgolioase. Simțul dreptății și al adevărului e foarte pronunțat. Alți Săgetători au gândul la vacanțe. Ar fi bine să poată amâna niște activități, căci mulți se gândesc la distracție.

Pești: Munca vă poate afecta sănătatea!

Capricornii se află printre acele zodii care au uimire auzind ce li se spune despre tot felul de lucruri. Pot constata că gusturile partenerului nu se pupă cu gusturile lor.

Vărsătorii au o perioadă ușor tensionată. Sunt atenționați că trebuie să fie mai vigilenți în relațiile personale, să nu promită mai mult decât pot face. Se pot prezenta într-un mod exagerat. Altora nu o să le pese cum îi consideră ceilalți. Sunt extravaganți, originali, excentrici. Pot ieși în evidență și nefăcând nimic.

Peștii au tensiuni legate de muncă și de sănătate și poate că munca afectează sănătatea. Deși Marte și Venus sunt în zona activității de zi cu zi, au rezultate dacă au libertate deplină. Se pot simți înfrânți în spiritul lor. Au idei mult prea prețioase și originale. Pentru alte previziuni astrologice la fel de interesante, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT