Sport

Trică, detalii de ultimă oră despre Mititelu Jr.: „Am discutat cu patronul”

Eugen Trică a oferit detalii de ultimă oră despre Adrian Mititelu Jr. înaintea confruntării dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Cluj.
26.04.2024 | 18:50
Trica detalii de ultima ora despre Mititelu Jr Am discutat cu patronul
Trică, detalii de ultimă oră despre Mititelu Jr.: „Îl așteptăm acasă, am discutat cu patronul”. sursă foto: Colj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a trecut printr-o situație delicată, însă fiul patronului de la FC U Craiova 1948 și-a revenit după ce a luat o supradoză de pastile antidepresive. Eugen Trică a vorbit despre Adiță Mititelu, dar și despre confruntarea cu U Cluj din SuperLiga.

Eugen Trică, detalii despre Adrian Mititelu Jr. înainte de FC U Craiova – U Cluj: „Îl așteptăm acasă”

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a fost la un pas de moarte după ce a luat o supradoză de pastile. Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit într-o reacție pentru FANATIK că a stat 10 ore în comă, după nefericitul incident.

ADVERTISEMENT

Prietenul Beinur Nuredin l-a salvat pe Adrian Mititelu Jr., chemând ambulanța după ce l-a găsit inconştient în apartament. Acesta i-a acordat și primul ajutor, fiind îndrumat atent de un medic.

Eugen Trică a vorbit despre situația lui Adrian Mititelu Jr., care este așteptat cu brațele deschise la Craiova. Eugen Trică își dorește să îl facă fericit pe fiul patronului și cu o victorie împotriva celor de la U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club. Trebuie să jucăm și să reușim să marcăm, lucru acesta ne lipsește, sunte convins că băieții nu vor marca un gol, ci goluri”, a spus Trică.

Eugen Trică i-a lăudat pe rivali înainte de FC U Craiova – U Cluj: „Poate juca la primele 3 echipe”

Eugen Trică are doar cuvinte de laudă pentru rivalii de la Universitatea Cluj înaintea întâlnirii din Cetatea Băniei. Antrenorul oltenilor este impresionat de Daniel Popa, unul dintre cei mai în formă atacanți din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Am numai cuvinte de laudă pentru Universitatea Cluj, este un adversar bun. Au un antrenor cu mare experiență, îl știu foarte bine pe Neluțu. Roguljic mi se pare un jucător interesant, Bic a fost și la cealaltă echipă în trecut, dar cel mai mult îmi place Daniel Popa.

Este un atacant mobil, de forță. Are mișcări foarte bune și execuții. Din punctul meu de vedere, acest atacant poate juca oricând la primele trei echipe din campionatul nostru. Venim după meciuri bune, numai că nu suntem eficienți în fața porții.

ADVERTISEMENT

Ați văzut și la Voluntari, ne-am creat ocazii importante, dar nu am reușit să marcăm. Ne mai trebuie ceva care să facă această diferență, această diferență o face determinare. Calitatea trebuie conectată cu determinarea și dorința mare de victorie”, a mai spus Eugen Trică.

„Vor fi numai finale până la sfârșitul campionatului, trebuie să câștigăm cu U Cluj”

„Se spune în fotbal că victoria vine după un joc bun, dar noi am făcut aceste jocuri bune și nu am reușit să câștigăm cele trei puncte. Mâine trebuie să intrăm cu dorință mare de victorie, să reușim să câștigăm cele trei puncte și să părăsim ultima poziție din clasament.

Și etapa trecută a fost un meci capital, urmează încă unul. Vor fi numai finale până la sfârșitul campionatului, se va juca până în ultima etapă. Nu se știe cine va retrograda și cine va rămâne în Liga 1. Universitatea Craiova trebuie să rămână în Liga 1, dar trebuie să câștigăm neapărat mâine și sunt convins că o vom face”, a declarat antrenorul.

ADVERTISEMENT