Sport

Steaua. Blestemul Dinamo! Tripleta otrăvită: “Nu trebuiau aduşi”

STEAUA. George Ţucudean, Srgian Luchin şi Gabriel Tamaş sînt trei dintre foştii titulari indiscutabili de la Dinamo care, din diferite motive, au eşuat la Steaua şi au mari probleme în...
18.07.2015 | 00:05
Steaua Blestemul Dinamo Tripleta otravita Nu trebuiau adusi

STEAUA. George Ţucudean, Srgian Luchin şi Gabriel Tamaş sînt trei dintre foştii titulari indiscutabili de la Dinamo care, din diferite motive, au eşuat la Steaua şi au mari probleme în mandatul lui Mirel Rădoi.

 STEAUA. Gigi Becali şi Valeriu Argăseală i-au transferat cu surle şi trîmbiţe pe Luchin, Ţucudean şi Tamaş la Steaua sperînd că în acest fel vor da o lovitură de imagine şi le vor înfige un pumnal în inimă suporterilor şi oficialilor echipei din “Ştefan cel Mare”. Surse din anturajul campioanei ne-au dezvăluit că Becali chiar a crezut că aceşti fotbalişti vor putea ajuta pe plan profesional Steaua.

Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din tîrg deoarece, la ora actuală, Luchin şi Ţucudean au fost trecuţi deja pe linie moartă, iar Tamaş e aproape să păţească acelaşi lucru, fiind exclus din lot pentru meciul cu Pandurii din motive disciplinare. FANATIK.RO a aflat că situaţia internaţionalului român se va clarifica după ce campionii se vor întoarece de la Severin.

EXCLUSIV! Dinamovist ARESTAT pentru VIOL! 4 ani cu EXECUTARE

“Nu trebuiau aduşi la Steaua”

STEAUA. FANATIK.RO a luat legătura cu fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, pentru a analiza situaţia actuală a celor trei foşti dinamovişti. De ce nu s-au integrat la Steaua? 

Ienei despre Gabi Tamaş: “Nu are minte, dar are valoare”

” Tamaş era singurul dintre cei trei jucători care, datorită valorii sale, era capabil să se impună ca titular la Steaua, dar numai dacă schimba unele lucruri. Din păcate, lui Gabi nu i-a venit nici acum mintea la cap, deşi are 31 de ani. Trebuie să înţeleagă că Steaua e Steaua şi nu ai voie să întîrzi coarda sau să lipseşti de la un antrenament. El este un fotbalist foarte bun, dar eu cred că a avut probleme şi de acomodare la această echipă. Dacă îşi schimba stilul de joc şi nu abuza de acele baloane trimise lung pe vîrfuri, la fel cum o făcea prin Anglia, în mod sigur el putea să reuşească”a spus Ienei pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Doar Becali îl mai poate salva de la moarte: “Îmi dau FOC!”

Ienei despre Luchin: “Gigi Becali trebuia să întervină”

Consider că s-a făcut o greşeală cînd Luchin a fost transferat la Steaua de la Botev Plovdiv. Eu cred că s-au aruncat aiurea 200 de mii de euro pentru achiziţia acestui fotbalist, iar Gigi Becali ar fi trebuit să intervină şi să ceară explicaţii antrenorilor dacă tot a dat banii pe el. Pe de altă parte nici Luchin nu a profitat de puţinele şanse pe care le-a primit. Ghinionul său a fost că a fost adus la echipă şi Paul Papp. Acesta este de acelaşi profil cu el, iar eu cred că, dacă Luchin ar fi ştiut că Papp era în planul conducerii pentru un transfer, nu ar fi semnat cu Steaua”, a spus acesta.

GHINION MARE pentru Steaua! ADVERSARĂ GREA ÎN LIGĂ! 

Ienei despre Ţucudean: “Este greoi pentru atacul Stelei”

Fostul tehnician al Stelei a vorbit şi despre George Ţucudean. “Sînt sigur că a fost adus doar ca soluţie de avarie. El are un stil diferit faţă de cel al atacanţilor care sînt sau care au trecut prin avanposturile acestei echipe. Nici pe departe el nu poate fi asemănat cu Nikolic, Kapetanos sau Rusescu şi sub nici o formă nu-l putem compara cu Keşeru. După părerea mea, Ţucudean este prea lent pentru stilul de joc al Stelei, iar din acest motiv i-a fost şi greu să se impună”, a încheiat Ienei.

STEAUA. EXCLUSIV! Rădoi, întăriri în staff. VEZI CINE A VENIT! 

Îl cunosc bine pe Ţucudean, dar ce să caute el la Dinamo? Să stea sănătos la Steaua. Nu am nevoie de el” – Mircea Rednic