Fotbal international

Trofeul Euro 2020 ajunge la București! Vezi VIDEO ceremonia de la Arena Naţională! Veste uriaşă pentru România

15.03.2019 | 12:15
Trofeul Euro 2020 ajunge la Bucuresti Vezi VIDEO ceremonia de la Arena Nationala Veste uriasa pentru Romania

Trofeul Henri Delaunay, ce va fi decernat câștigătoarei Campionatului European din 2020, va ajunge la București. Conform anunțului făcut de Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial, trofeul va fi expus la Arena Națională din Capitală vineri, 15 martie, începând cu ora 13:00, iar accesul publicului va fi liber.

UPDATE, 15 martie, ora 11:00. La Arena Naţională are loc o ceremonie la care participă preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, selecţionerul Cosmin Contra, dar şi ambasadorii Campionatului European: Christian Karembeu, Adrian Mutu sau Miodrag Belodedici.

Christian Karembeu a anunţat în timpul ceremoniei de la Arena Naţională că tragerea la sorţi pentru grupele Euro 2020 va avea loc la Bucureşti. 

VEZI VIDEO: 

Starurile EURO 2020 la București

Moment special cu starurile #EURO2020 la București. Trofeul acordat câștigătoarei Campionatului European va fi expus publicului între orele 13:00 – 16:00, la Arena Națională.

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Freitag, 15. März 2019

Trofeul Euro 2020 ajunge la București

Fanii fotbalului vor avea posibilitatea să se fotografieze la București alături de trofeul Euro 2020, care este din argint masiv. Primii 2020 de vizitatori vor primi un bilet de tombolă, iar a doua zi, prin tragere la sorți, vor fi desemnați 11 câștigători care vor primi câte un tricou al echipei naționale a României semnat de ambasadorii competiției.

La evenimentul de la Arena Națională va fi amenajat și un punct de informare dedicat celor interesați de programul de voluntariat pentru Euro 2020. Persoanele prezente la stadion în 15 martie vor putea afla toate detaliile despre acest subiect și se vor putea înregistra pentru a afla următorii pași. În organizarea turneului final la București vor fi implicați peste 1.000 de voluntari cu vârsta peste 18 ani.

Cristiano Ronaldo sărbătorind alături de coechipierii din naționala Portugaliei câștigarea Euro 2016
Cristiano Ronaldo sărbătorind alături de coechipierii din naționala Portugaliei câștigarea Euro 2016

Patru meciuri de la Euro 2020 se vor juca pe Arena Națională

Noul trofeu Henri Delaunay, care a fost creat în 2008, este din argint masiv, în greutate de 8 kilograme și cu o înălțime de 60 centimetri, cu 2 kilograme mai mult decât vechiul trofeu și cu 18 centimetri mai înalt. Soclul de marmură a fost înlocuit cu unul mai mare de argint, iar numele câștigătoarelor sunt acum gravate pe spatele trofeului.

Capitala României va organiza pe Arena Națională patru meciuri de la Campionatul European din 2020, trei din faza grupelor și unul din optimile de finală. Trofeul Henri Delaunay va fi înmânat câștigătoarei Campionatului European la Londra, după finala de pe stadionul Wembley, care este programată în 12 iulie 2020.

Tags: