Life

Trucul banal care ține muștele și alte insecte departe de fructe și de legume. E super eficient, în special vara

Trucul care te ajută să scapi de insectele dăunătoare pentru fructe și legume. Este foarte ieftin și probabil îl ai deja în casă.
21.08.2023 | 16:21
Trucul banal care tine mustele si alte insecte departe de fructe si de legume E super eficient in special vara
Cum să scapi de muștele atrase de fructe. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Produsul minune cu ajutorul căruia poți să scapi de muște sau de alte insecte atrase de fructe și legume. Este posibil că ca deja să îl ai în dulap, dar nu te-ai gândit să-l folosești în acest mod până acum. Despre ce este vorba.

Produsul banal care ține insectele departe de fructe și legume

Muștele care dau târcoale fructelor și legumelor sunt o problemă frecventă, mai ales la mijlocul verii când multe dintre acestea se coc. Astfel, este momentul ideal pentru insecte să-și depună ouăle pe orice aliment care fermentează.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt de dimensiuni mici, sunt foarte enervante, mai ales atunci când sunt în bucătărie. Pentru a evita substanțele care oricum uneori nu-și fac treaba sau pot fi toxice, un expert a oferit o soluție la îndemâna oricui pentru a scăpa de muște.

Linda Lundström și-a creat un cont de TikTok pentru a le fi de ajutor celor mai tineri, pe care îi tratează ca și cum ar fi proprii copii și cu care împărtășește diferite hack-uri trucuri utile. Iar atunci când a găsit o metodă care ține insectele departe de fructe și legume nu a stat pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Este nevoie de un produs foarte ieftin

Prin urmare, Linda s-a filmat turnând trei căni de oțet, aproximativ 700 de mililitri, în canalul de scurgere al bucătăriei. A lăsat să acționeze substanța timp de un minut, apoi a pus peste un ibric plin cu apă clocotită.

„Aceasta este metoda care a funcționat cel mai bine. Este un miracol”, a spus Linda la final, menționând că de când face acest lucru nu mai are nicio problemă insectele și nu se mai adună muște pe lângă fructele și legumele din bucătărie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au mai mai fost persoane care au încercat trucul și care au mărturisit că funcționează. Ba chiar unele au dezvăluit că i-au adus și îmbunătățiri. De pildă, cineva mai folosește în această și combinație și bicarbonat de sodiu, produsul minune care poate fi folosit în bucătărie, dar și în agricultură. 

„Folosesc această metodă și adaug și câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu, o dată pe lună. Practic asta de 50 de ani”, a spus cineva care a văzut videoclipul cu trucul care te scapă de muște.

ADVERTISEMENT

„Am încetat să mai cumpăr banane și acum nu mai am muște de fructe!”, a spus o altă persoană, iar altcineva a sugerat că și piersicile atrag insectele și că preferă să nu le mai achiziționeze, conform mirror.uk.

ADVERTISEMENT
Tags: