Life

Trucul banal pe care trebuie să-l cunoască toate gospodinele de la oraș. Așa scapă de multe bătăi de cap

Trucul banal pe care trebuie să îl știe gospodinele. Le poate face viața mai ușoară pentru că pot curăța mai simplu întreaga casă.
04.09.2023 | 10:06
Trucul banal pe care trebuie sal cunoasca toate gospodinele de la oras Asa scapa de multe batai de cap
Trucul banal pe care trebuie să-l cunoască toate gospodinele de la oraș. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Trucul banal pe care trebuie să-l cunoască toate gospodinele. Pot să scape de multe bătăi de cap cu ajutorul acestui truc simplu.

Trucul banal pe care trebuie să-l cunoască toate gospodinele de la oraș

Trucul folosit de mii de gospodine face referire la tabletele de spălat vase pentru mașina de spălat veselă. Multe le folosesc chiar dacă nici măcar nu au o mașină de spălat vase!

ADVERTISEMENT

Tabletele pentru mașina de spălat vase sunt destinate în principal pentru a asigura o curățare eficientă a veseliei și a ustensilelor din bucătărie în timpul ciclului de spălare. Cu toate acestea, există și alte moduri creative în care poți folosi aceste tablete în gospodărie.

Poți folosi tabletele de vase pentru a curăța toaleta. Lasă bucata de tabletă să se dizolve în apă din toaletă și apoi folosește o perie pentru a curăța și dezinfecta cu atenție.

ADVERTISEMENT

Pentru rezultate mai bune, ar fi ideal să lași tableta să acționeze peste noapte. Te poate scăpa și de calcar.

Dacă ai haine cu pete dificile, poți face o pastă din o tabletă dizolvată în puțină apă și să aplici pasta pe pete înainte de spălarea obișnuită a hainelor. Aceasta poate ajuta la îndepărtarea unor pete persistente.

ADVERTISEMENT

Cum se mai folosesc tabletele de vase

Poți utiliza o tabletă dizolvată în apă caldă pentru a curăța interiorul cuptorului. Aceasta poate ajuta la înmuierea depunerilor de grăsime și murdărie, astfel încât să le poți șterge ușor.

Poți folosi o tabletă pentru a curăța mașina de spălat haine. Rulează un ciclu de spălare gol cu o tabletă pentru a îndepărta reziduurile și mirosurile neplăcute.

ADVERTISEMENT

Dacă ai robinete cu depuneri de calcar, poți freca ușor suprafata cu o tabletă umedă pentru a ajuta la îndepărtarea acestora. Clătește bine după utilizare.

O tabletă dizolvată în apă poate fi folosită pentru a curăța și dezinfecta chiuvetele din baie și bucătărie.

ADVERTISEMENT
Tags: