Life

Trucul care te ajută să te cureți de energie negativă. Ce e bine să faci în casă când ești singur

Acest truc te ajută să te cureți de energie negativă. Poți să îl folosești ori de câte ori te simți copleșit, în casă, când ești singur.
25.01.2024 | 11:22
Trucul care te ajuta sa te cureti de energie negativa Ce e bine sa faci in casa cand esti singur
Trucul care te ajută să te cureți de energie negativă. Sursă foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să te cureți de energie negativă, acest truc este extrem de eficient. Are la bază un ingredient deosebit pe care poți să îl folosești oricând acasă, când ești singur. Efectele pot fi uimitoare.

Trucul care te ajută să te cureți de energie negativă

Acest truc care te ajută să te cureți de energie negativă are la bază tămâie. Vorbim, de fapt, despre meditația cu tămâie. Este bine cunoscut faptul că această rășină aromată are o aromă aparte.

ADVERTISEMENT

Ce nu știu multe persoane e însă faptul că ea a fost utilizată de mii de ani în diferite ceremonii religioase. Totodată, ea stă și la baza anumitor ritualuri speciale. E folosită atât în medicină, cât și la parfumuri, având în vedere beneficiile sale.

Tămâia are la bază un material aromatic care produce un parfum. Totodată, aceasta mai conține și un material combustibil. Alte ingrediente specifice pot fi scorțișoara, celebrul musc, dar și lemnul de santal.

ADVERTISEMENT

Ce poți să faci cu tămâia? În primul rând te cureți de energie negativă. De asemenea, ea te ajută să te reconectezi la amintirile tale, te relaxează și poate chiar să te facă să te concentrezi adânc dacă meditezi.

Cum să folosești tămâia corect

Nu doar că te ajută pe tine să scapi de această energie neplăcută, dar poate înlătura și energia negativă din casa ta. Tămâia poate să contribuie la crearea unui mediu armonios, de care poate ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Totodată, aroma pe care tămâia o are induce o stare de relaxare, atât fizică cât și mentală. Cum să o folosești însă corect astfel încât să te cureți de energie negativă? În primul rând e nevoie să ai o cameră doar pentru tine.

Alege un spațiu din casă unde te simți liniștit și de asemenea, asigură-te că ești singur. Pune apoi tămâia într-un vas rezistent la căldură, aprinde o lumânare, iar procesul de meditație și de curățare poate începe.

ADVERTISEMENT

În acest mod poți obține o claritate mentală. Mai mult de atât, lumânarea, dar și tămâia, formează un anumit fum, iar aroma se răspândește în jur. Respiră regulat, iar în câteva minute poți să te simți mult mai relaxat și de asemenea, poți avea o stare de bine, spun specialiștii din arta meditației.

ADVERTISEMENT