Life

Trucul de 5 minute care te ajută să scapi de energia negativă acumulată. Lidia Fecioru spune că are beneficii uimitoare

Trucul de 5 minute prezentat de Lidia Fecioru te ajută să scapi de energia negativă acumulată. Mai mult de atât, are și alte beneficii uimitoare.
21.12.2023 | 08:37
Trucul de 5 minute care te ajuta sa scapi de energia negativa acumulata Lidia Fecioru spune ca are beneficii uimitoare
Lidia Fecioru, trucuri geniale pentru sănătate / Foto: captura Antena 3
ADVERTISEMENT

Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unei sănătăți de fier. Tot de ce este nevoie este un ou crud.

Lidia Fecioru explică cum putem curăța energiile negative ca să avem o sănătate de fier

Potrivit celebrei Lidia Fecioru un ou crud poate fi folosit pentru ca energiile negative să fie eliminate din corpul nostru. Cu energiile negative eliminate, sănătatea nu mai este în pericol. Și, susține bionergoterapeutul, oricine se poate îngriji chiar și din confortul propriei case.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ne sfătuiește Lidia Fecioru, un ou crud trebuie plimbat, timp de cinci minute, pe fiecare părticică a corpului. Apoi, după cele cinci minute, oul trebuie spart și aruncat. Explicația, susține bionergoterapeutul, este una simplă și ține de cum interacționează energiile.

„Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul.

ADVERTISEMENT

E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, citată de vbiz.ro. Mai exact, oul este celulă vie și ajută la o curățare profundă a celulelor corpului nostru. Odată curâțate astfel, susține ea, starea de sănătate se îmbunătățește

Lidia Fecioru a explicat și motivul pentru care oul trebuie spart după ce a fost astfel folosit. Specialista explică că, după ce a fost ”încărcat” cu toate energiile negative, bolile, dar și neajunsurile,  oul trebuie spart pentru ca acestea să dispară definitiv.

ADVERTISEMENT

Cum se mai poate folosi oul pentru sănătate

O altă metodă aplicată și studiată de Lidia Fecioru implică gălbenușul de ou crud. Și această terapie cu ou, spune bionergoterapeutul, este una cu efecte rapide asupra organismului. Explicațiile, din nou, sunt date de specialista în energii subtile.

”Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sa neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru, seara.

ADVERTISEMENT

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice ‘dom’le, am stricat oul și era negru`. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiile pentru că el este un captator”, a mai precizat Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT