Life

Trucurile de frumusețe pe care le folosește Diana Dumitrescu: „Am apelat la o intervenție estetică”

Diana Dumitrescu a dezvăluit pentru FANATIK la ce trucuri apelează pentru a arăta bine. Actrița din serialul „Strada speranței” recurge la proceduri non-invazive pentru a avea un ten impecabil.
26.05.2022 | 12:36
Trucurile de frumusete pe care le foloseste Diana Dumitrescu Am apelat la o interventie estetica
Diana Dumitrescu, actriță
ADVERTISEMENT

Diana Dumitrescu a ieșit întotdeauna în evidență nu doar cu talentul de actriță, ci și cu frumusețea ei! Vedeta a dezvăluit la ce trucuri recurge pentru a arăta bine mereu.

Diana Dumitrescu și trucurile ei de frumusețe

Actrița are o singură intervenție estetică, un implant mamar făcut în urmă cu câțiva ani. Nu a mai vrut să ajungă pe mâinile medicului estetician, însă nu a stat departe de noile proceduri din industria de beauty.

ADVERTISEMENT

Folosește aparaturi moderne pentru curățarea tenului și, din când în când, apelează la câteva proceduri non-invazive tot pentru față.

Actrița a recunoscut că are mai multe ritualuri de frumusețe și că ține foarte mult la aspectul ei fizic. Diana nu schimbă foarte des produsele de înfrumusețare. Unele dintre ele se regăsesc în dulapul ei de ani buni, fiind fidelă anumitor branduri.

ADVERTISEMENT

Hidratarea și atenția la alimentație sunt alte două puncte-cheie ale stilului de viață adoptat de actriță.

Printre procedurile ei preferate se numără masajul facial, pe care și-l face singură cu un anumit aparat destul de căutat pe piață.

ADVERTISEMENT
Diana Dumitrescu arată într-un mare fel la vârsta de 38 de ani. Foto: Instagram

„Sunt în perioada în care încerc orice tratament facial non-invaziv”

Vedeta a spus că este obsedată să aibă fața mereu curată și că niciodată nu se bagă la somn fără să se demachieze complet. Pe lângă soluțiile demachiante, Diana utilizează și niște creme speciale care îi hidratează în profunzime tenul.

„Am mai multe ritualuri de frumusețe, sunt anumite produse pe care le folosesc de foarte mulți ani. Mă demachiez în fiecare dimineața și seara, sunt obsedată să am fața mereu curată, așa am reușit să îmi păstrez pielea naturală.

ADVERTISEMENT

Cel mai important aspect este hidratarea. Folosesc un aparat pentru curățarea tenului de ani de zile, aparate de masaj facial pe care îl folosesc tot acasă”, a declarat Diana Dumitrescu pentru FANATIK.

„Acum sunt în perioada în care încerc orice tratament facial non-invaziv. Am apelat la o intervenție estetică, am implant mamar”, a mai spus actrița din serialul „Strada speranței”.

ADVERTISEMENT