News

Tudor, fiul Ancăi Sigartău, mărturii despre ce nu se vede la TV la Asia Express

12.04.2019 | 15:40
Tudor fiul Ancai Sigartau marturii despre ce nu se vede la TV la Asia Express

Teodor, fiul actriței Anca Sigartău (51 de ani) a fost invitat în platoul emisiunii ,,Star matinal” alături de mama sa unde au discutat despre experiența pe care au avut-o în cadrul show-ului tv ,,Asia Express”, de la Antena 1. Competiția a fost extrem de solicitantă atât fizic, cât și psihic, dar cei doi au făcut față cu brio probelor.

Anca Sigartău și Teodor dezamăgiți de experiența Asia Express

,,A fost o experiență frumoasă, cu bune și cu rele, acolo eram la un moment dat, am zis că nu mai putem și că trăgeam de noi și știam unde mergem, dar la un moment dat pici psihic, ești cu psihicul la pământ. Am stat și cu tata, am stat și cu mama!” a povestit Teodor, fiul Ancăi Sigartău, în platoul matinalilor.

După ce a fost eliminată de la ,,Asia Express” Anca Sigartău s-a arătat dezgustată de comportamentele ,lipsite de caracter” și ,,mitocănia” întâlnite în cadrul emisiunii .  „Lipsa caracterului, mitocănia, spoiala înălţată la grad de elită, mediocritatea sunt înverşunate şi de neschimbat pentru că sunt «odihnite». Au timp. Nu se ocupă decât cu aşa ceva. Nu îşi pun probleme, nu le pasă, nu lasă nimic în urmă, sunt agresive şi, repet, omul nu poate să schimbe. Dumnezeu, însă, poate. Deci, pentru o igienă sufletească e bine să «lăsăm în plata Domnului»…“, a scris Anca pe pagina personală de Facebook.

În altă ordine de idei, actrița vede și partea plină a paharului după ce la finalul cursei pentru ultima şansă în cutie s-a aflat un elefant roşu, ceea ce a însemnat că echipa lor este eliminată.

anca-sigartau
anca-sigartau

Dezvăluri de pe drumul elefantului

„Există în viaţă mai multe modalităţi de a trăi: să te uiţi la lucrurile bune şi să mergi mai departe sau să te împiedici de nedreptăţi, de oameni de doi lei, de mici mizerii şi să rămâi pe loc. Adevărul e că ai de ales între aceste două posibilităţi la fiecare pas. Dacă e să o luăm logic prima variantă e cea bună. Deşi nimeni nu îţi garantează că nu vei ajunge iar acolo unde nu voiai… Deci, e bună şi nu prea e bună. Totuşi, ai o speranţă. A doua variantă însă este fără speranţă şi e de-a dreptul toxică. Îţi strică sufletul. Inutil. Inutil pentru că nu poţi schimba lumea. Te pui cu morile de vânt şi sfârşeşti precum Don Quijote“., a completat actrița.

,,Aşadar, pentru noi, acesta este marele câştig: lecţia omeniei, a educaţiei şi a bunului simţ.  Sper să fi lăsat în urmă o speranţă oamenilor care ne-au urmarit: că se poate trece prin viaţă frumos şi decent. Mulţumesc, Teodor. Aşa cum ţi-am şoptit când se deschidea cutia cu elefantul roşu, sunt mândră de tine! Cu toată dragostea, mama“, încheie Anca textul postat pe Facebook.