Life

Tunsoarea care te întinerește cu 20 de ani. Te va transforma total și îți va da o mare încredere în tine

Care este frizura care te face să pari mai tânără cu 20 de ani. Hairstiliștii cred că te va schimba radical și vei avea mai multă siguranță de sine.
28.01.2024 | 17:20
Tunsoarea care te intinereste cu 20 de ani Te va transforma total si iti va da o mare incredere in tine
Care este frizura care te face să pari mai tânără cu 20 de ani. Hairstiliștii cred că te va schimba radical și vei avea mai multă siguranță de sine. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Tunsoarea care te întinerește cu 20 ani. Te va transforma total și îți va da o mai mare încredere în tine. Specialiștii au câteva ponturi și secrete pentru tine, mai ales dacă ai depășit o anumită vârstă și vrei să fii în pas cu moda.

Care este frizura care te face să pari mai tânără cu 20 de ani. Hairstiliștii cred că te va schimba radical și vei avea mai multă siguranță de sine

Care este frizura care te face să pari mai tânără cu 20 de ani. Hairstiliștii cred că te va schimba radical și vei avea mai multă siguranță de sine. Mai mult, îți va pune în valoare trăsăturile feței și chipul va fi mai luminos.

ADVERTISEMENT

Stiliștii consideră că fiecare femeie trebuie să știe ce o face să fie atrăgătoare și ce o face să se simtă bine în propria piele. La capitolul tunsori aceștia cred că după o anumită vârstă doamnele trebuie să opteze pentru anumite lungimi ale părului.

Ele trebuie să își lase podoaba capilară să crească și să se orienteze către frizuri care să li se potrivească din prima. Una dintre cele mai bune tunsori care pune în evidență trăsăturile și întinerește orice femeie este cea până la umeri.

ADVERTISEMENT

Părul ar trebui să fie ușor filat în partea din față și să încadreze armonios chipul. În cazul în care ești adepta părului mai lung, atunci poți opta pentru o tunsoare similară, dar cu podoaba capilară până la jumătatea spatelui.

În cazul în care nu preferi deloc părul lung, atunci trebuie să știi care sunt tendințele pentru anul acesta. Mai exact, femeile care adoră podoaba capilară care se îngrijește ușor trebuie să își îndrepte atenția spre bob.

ADVERTISEMENT

Care e tunsoarea potrivită pentru femeile de peste 40 de ani

Tunsoarea până la umeri este potrivită pentru femeile peste 40 de ani, mai ales dacă este aleasă și o culoare să se potrivească. Această combinație poate ”șterge” de pe chip chiar și 20 de ani, susțin mai mulți specialiști în domeniu.

În plus, nicio femeie nu trebuie să se simtă presată să își taie părul sau să își ascundă firele albe atunci când are peste 40 de ani. Unii hairstiliști spun că este în regulă să-ți lași părul să crească în textura și culoarea sa naturală.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să spun că 50 este noul 40 – părul este totul pentru o expresie și personalitate individuală”, a declarat celebrul stilist Angelo David, proprietarul Angelo David Hair Salon din New York City, scrie unica.ro.

ADVERTISEMENT