Life

Tunsoarea care te întinerește cu 10 ani: “Poate transforma și spori încrederea în sine”

Ce tunsoare te poate întineri cu 10 ani și îți sporește încrederea în forțele proprii. Nu vei mai dori să ai un păr lung.
24.01.2024 | 13:35
Tunsoarea care te intinereste cu 10 ani Poate transforma si spori increderea in sine
Ce tunsoare se potrivește oricărei femei. Sursa foto: pinterest
ADVERTISEMENT

O tunsoare ne schimbă înfățișarea. Dacă este făcută într-un mod corect și în funcție de forma chipului, în mod cert nu trebuie să-ți mai faci griji dacă te avantajează. În anul 2024 se prevede a fi în vogă un anumit tip de tunsoare în rândul tuturor femeilor.

Ce tunsoare să-ți faci în 2024

Experții din industria frumuseții și inclusiv a hairstyling-ului vorbesc despre care vor fi tendințele în materie de coafuri, în noul an. Ei spun că are o mare importanță și grosimea sau lungimea părului, încât o persoană să se simtă confortabil în pielea sa.

ADVERTISEMENT

În 2024, ar putea fi la modă o tunsoare despre care se crede că va fi pe placul tuturor femeilor, fiindcă le va întineri considerabil, cu 10 ani. Dacă v-am stârnit curiozitatea, aflați că este vorba despre tunsoarea de tip…bob.

Bobul poate fi obținut în mai multe feluri. Iar dacă unele vor considera că, dimpotrivă, le va oferi un aspect mai în vârstă, tunsoarea fiind populară la începutul anilor 90 sau 2000, se înșală. Industria de hairstyling a evoluat foarte mult, încât stiliștii știu ce să aleagă pentru clienții lor.

ADVERTISEMENT

Lee Stafford, a cărui echipă a fost răspunzătoare o bună perioadă de faimoasa coafură bob a lui Posh Spice, a precizat că foarte multe femei au început să-și dorească a fi tunse bob, în ultima perioadă. Lee Stafford asociază acest tip de look cu un tratament de botox, fiindcă ”acoperă” imperfecțiunile tenului.

”O tăietură drastică [a părului] vă poate transforma și vă poate spori încrederea în sine. Echipa mea i-a dat lui Posh „pob” (n.r. – cuvânt format prin înlocuirea primei litere a cuvântului bob cu p, de la Posh) și am văzut că femeile și-au transformat viața complet după o tunsoare bob. Oamenii îmi spuneau Soho Bob King. Oricine dorea o asemenea tunsoare, era trimis la mine.” a declarat Lee Stafford pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Bobul se potrivește oricărei femei

Stilistul Lee Stafford mai spune și că bobul vine bine oricărei forme a feței, astfel că sugerează tuturor femeilor să-l poarte ani de zile. Le va garanta nu doar un efect de întinerire, ci și un aspect mai natural și mai elegant al chipului.

Totodată, se mai spune despre tunsoarea bob că îți oferă o energie debordantă, dacă optezi pentru ea, în schimbul unui păr lung. Femeile care fac o schimbare radicală a înfățișării denotă putere și creativitate, potrivit psihologilor. De asemenea, o nouă tunsoare îți modifică și comportamentul.

ADVERTISEMENT

Specialiștii în domeniul coafurii ne sugerează să ne tundem și pentru sănătatea părului. Acolo unde sunt multe fire despicate, clar este nevoie de o regenerare. De altfel, este indicat să ne luăm din fire o dată la trei luni, pentru a evita degradarea lor.

ADVERTISEMENT
Tags: