Life

Tzancă Uraganu, susținătorul lui Piedone. Mesaj după eliberarea primarului: “Locul tău nu e acolo”

Piedone, susținut de Tzancă Uraganu după ce a fost eliberat din închisoare. Ce mesaj a postat manelistul pe rețelele sociale.
21.06.2023 | 21:17
Tzanca Uraganu sustinatorul lui Piedone Mesaj dupa eliberarea primarului Locul tau nu e acolo
Tzancă Uraganu îl susține pe Piedone după eliberarea din închisoare. Sursa foto: Facebook, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a fost eliberat din închisoare, Cristian Popescu Piedone a fost felicitat de mulți dintre susținătorii săi, printre care se află și Tzancă Uraganu. Interpretul de manele a postat o fotografie alături de fostul edil.

Tzancă Uraganu este susținătorul lui Piedone. Ce a postat după eliberarea primarului

Miercuri, Cristian Popescu Piedone a aflat vestea pe care o aștepta de mult timp. Fostul primar a fost achitat în dosarul Colectiv, în urma deciziei pe care au luat-o magistrații. Politicianul a fost condamnat cu mai bine de un an în urmă.

ADVERTISEMENT

Fostul edil a fost așteptat de o mulțime de susținători, care s-au bucurat foarte mult pentru eliberarea sa. Printre cei care și-au exprimat bucuria se numără și Tzancă Uraganu. Cântărețul a postat o imagine în care este alături de Cristian Popescu Piedone la un eveniment.

În opinia manelistului, Piedone nu este vinovat de faptele pentru care a fost judecat și, prin urmare, nu ar fi trebuit să fie în spatele gratiilor. Se pare că între cei doi este o relație de prietenie, judecând după mesajul pe care Tzancă Uraganu i l-a transmis fostului edil.

ADVERTISEMENT

“Bine ai venit acasă, PRIETEN DRAG! Dumnezeu a văzut că nu e locul tău acolo! Piedone!”, a fost mesajul manelistului pe Facebook, în dreptul fotografiei cu fostul primar.

Tzancă Uraganu și Piedone
Tzancă Uraganu, fericit după ce Piedone a fost eliberat din închioare. Sursa foto: Facebook

Ce a declarat Piedone după eliberarea din închisoare

Fostul primar al Sectorului 5 a declarat, după ce a primit vestea eliberării din închisoare, că este încrezător că totul va fi bine. De asemenea, politicianul este pregătit să revină în funcție.

ADVERTISEMENT

“Nu mi-am pierdut speranța în Dumnezeu. Am spus Înaltei Curți de Casație și Justiție că mai sus de această treaptă, a justiției din România, nu există decât Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să audă rugile mele pentru a face dreptate și pentru a deschide ochii judecătorilor, dacă sunt judecători drepți.

Pentru că până la Înalta Curte nu am avut parte decât de acele culoare de care vorbiți toată ziua pe posturi, de acele comenzi, de acei scheleți în dulap ai anumitor judecători”, a transmis Cristian Popescu Piedone după ce a fost eliberat din închisoare.

ADVERTISEMENT

Tot în această după-amiază, Piedone a mai transmis că nu va da în judecată statul român. Fostul primar a fost închis la Penitenciarul Jilava timp de un an și o lună. Mai avea de stat în spatele gratiilor încă trei ani.

ADVERTISEMENT