Sport

U Cluj, gafă incredibilă în cazul lui Bogdan Vătăjelu. Cât va lipsi fundașul stânga

Bogdan Vătăjelu a primit o veste proastă în cantonamentul Universității Cluj din Antalia. Ce se întâmplă cu fundașul stânga.
07.01.2024 | 15:16
U Cluj gafa incredibila in cazul lui Bogdan Vatajelu Cat va lipsi fundasul stanga
ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai importanți jucători ai Universității Cluj, va rata startul sezonului din cauza unei accidentări. Fostul fundaș stânga al Universității Craiova a primit vestea proastă în cantonamentul „șepcilor roșii” de la Belek.

Bogdan Vătăjelu ratează începutul de an la Universitatea Cluj. Gafă mare a staff-ului lui Ovidiu Sabău

FANATIK a aflat că Bogdan Vătăjelu a părăsit cantonamentul Universității Cluj și a revenit în România din cauza unei accidentări. Jucătorul în vârstă de 30 de ani suferise o accidentare în derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a efectuat un RMN, însă staff-ul medical și tehnic a decis ca el să facă parte din lotul deplasat în Antalya. Vătăjelu a primit rezultatul în cantonamentul din Turcia și veștile nu sunt deloc încurajatoare. Acesta va rata începutul lui 2024.

Deși Vătăjelu era accident de mai bine de o lună, Ovidiu Sabău a decis să îl ia în cantonamentul din Antalya înainte ca jucătorul să primească rezultatul rezonanței magnetice.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător transferat la Sparta Praga pentru 1,3 milioane de euro a evoluat în acest sezon în 21 de meciuri și a reușit două pase decisive. Este evaluat la 700.000 de euro conform Transfermarkt.

Bogdan Vătăjelu, pierdere mare pentru Ovidiu Sabău

Accidentarea lui Bogdan Vătăjelu a dat peste cap planurile lui Ioan Ovidiu Sabău. Astfel, antrenorul va trebui să improvizeze la primul meci amical din Antalya cu Kocaelispor, echipă aflată pe locul doi în campionatul Turciei.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Bogdan Vătăjelu va lipsi două luni de pe teren .Singurele soluții în acest moment pe postul de fundaș stânga sunt juniorii Alin Techereș și Răzvan Călugăr, în vârstă de 17 ani. Veștile proaste însă nu se opresc aici pentru „șepcile roșii”.

Dan Nistor, cel mai important jucător al Universității Cluj se confruntă și el cu probleme medicale

Dan Nistor, golgheterul Universității Cluj, cu nouă goluri și șase pase decisive în 19 partide s-a accidentat de asemenea. Mijlocașul central nu va juca în meciurile amicale cu Kocaelispor (7 ianuarie), Sabali (12 ianuarie) și încă o partidă test cu un adversar care urmează să fie stabilit.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă accidentarea nu este una la fel de gravă ca a lui Bogdan Vătăjelu, staff-ul Universității Cluj nu vrea să mai riște nimic în privința lui Dan Nistor.

Universitatea Cluj va juca primul meci oficial pe data de 20 ianuarie. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău va întâlni pe teren propriu pe FC Hermannstadt. Sibienii se pregătesc de asemenea în Antalya până pe 15 ianuarie.

  • 2 luni va absenta de pe gazon Bogdan Vătăjelu
  • 700.000 de euro e cota lui Bogdan Vătăjelu conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT