Fotbal intern

U Craiova, deplasare cu trenul la București! Fanii au făcut spectacol la gară: “Craiova vrea campionatu’!!!” VIDEO cu showul pirotehnic

23.02.2019 | 14:38
U Craiova deplasare cu trenul la Bucuresti Fanii au facut spectacol la gara Craiova vrea campionatu VIDEO cu showul pirotehnic

Universitatea Craiova va juca pe terenul celor de la FCSB în etapa 25, iar oltenii au decis să facă deplasarea cu trenul la București. Devis Mangia susține că elevii săi sunt încântați de faptul că nu vor merge spre capitală cu autocarul și a explicat de ce.


UPDATE 15.15. Pe pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova au fost postate mai multe imagini cu jucătorii Științei din trenul care îi duce la București. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


UPDATE 13:40 / U Craiova a plecat spre Bucureşti, iar fanii au făcut spectacol cu torţe la gara din Craiova. “Ştiinţa vrea campionatu’!!!”, a fost şi bannerul afişat de suporterii olteni în această după-amiază. Conform ultimelor informaţii, Craiova va fi susţinută de peste 2.000 de fani în deplasarea cu FCSB. VIDEO mai jos cu spectacolul suporterilor Universităţii.

Știința la gară.

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 23. Februar 2019


“Eu cred că în acest moment să mergem cu trenul este cea mai bună soluție, am văzut că jucătorilor le-a plăcut. În autocar nu sunt așa comozi”, a spus Devis Mangia la conferința de presă susținută înaintea meciului FCSB – U Craiova.

U Craiova, deplasare cu trenul la București pentru meciul cu FCSB

Și fanii din Peluza Nord Craiova și Sezione Ultra’ 2000 au postat mesaje pe paginile de Facebook în legătură cu deplasarea pe care jucătorii lui Devis Mangia o vor face cu trenul. “Știința pleacă spre București, pentru derby-ul de titlu. Sâmbătă cu trenul. Noi ne adunăm la gară la ora 13.30 să îi conducem pe băieți. Toată lumea prezentă să le oferim băieților încă o doză de moral înaintea partidei cu echipa clanului Becali“, au scris ultrașii care susțin Univrsitatea Craiova.

Nu este prima dată când Universitatea Craiova apelează la tren pentru a face deplasarea către București. În luna decembrie a anului 2018 au pleca cu trenul din Bănie spre Capitală pentru partida cu FC Dinamo București pierdută de olteni cu scorul de 3-0 după cele trei goluri înscrise de Mattia Montini. Fotbaliștii și staff-ul Științei au ales atunci o garnitură personalizată. Vagonul în care se aflau alb-albaștrii avea însemnele clubului oltean.

Deplasare cu ghinion înaintea eșecului cu Dinamo București

Gică Craioveanu și Cristi Bărbuț în trenul care a dus-o pe Știința la București

Mai mult, din superstiție, pentru a nu repeta eșecul rușinos din meciul cu Dinamo, cei de la Universitatea Craiova au cerut să fie așteptați la gară de 3 bărbați, nu de doi bărbați și o femeie așa cum s-a întâmplat înaintea duelului cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Tags: