News

Cine este, de fapt, atacatorul din Grădina Botanică din Craiova. De ce ar fi ucis-o pe fată: “Nu accepta că a pierdut-o”

S-a aflat cine este atacatorul din Grădina Botanică din Craiova. De ce ar fi ucis-o acesta pe Meliss, fata de doar 14 ani.
28.06.2023 | 06:56
Cine este de fapt atacatorul din Gradina Botanica din Craiova De ce ar fi uciso pe fata Nu accepta ca a pierduto
Cine ar fi atacatorul din Grădina Botanică din Craiova și de ce ar fi ucis-o pe Meliss. Sursa foto: Oltenia TV / antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este atacatorul din Grădina Botanică din Craiova și de ce ar fi ucis-o pe copila de doar 14 ani? Iată o întrebare la care au oferit răspunsul mai mulți tineri care au informații despre acest caz deosebit de grav.

Cine ar fi atacatorul din Grădina Botanică din Craiova și de ce ar fi ucis-o pe Meliss

Un incident cutremurător a avut loc, marți, 27 iunie, în Gradina Botanică din Craiova. Meliss, o fată de 14 ani a fost înjunghiată de un adolescent de 17 ani. Din păcate, rănile grave au dus la decesul minorei.

ADVERTISEMENT

În continuare, cazul este unul extrem de dificil de deslușit de anchetatori. Până în prezent, nimeni nu știe cu certitudine ce l-a împins pe agresor să facă un astfel de gest. Amintim că acesta a atacat-o atât pe Meliss, cât și pe prietenul acesteia, un tânăr de 19 ani.

Prietenii Melissei au venit cu informații despre identitatea agresorului. Prezenți la fața locului să vadă ce s-a întâmplat, aceștia au relatat că ucigașul ar fi, de fapt, un fost iubit al minorei.

ADVERTISEMENT

Din ce știu, agresorul este fostul prieten al Melissei. Era gelos, nu accepta că a pierdut-o, probabil. E groaznic ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem“, au declarat, mai mulți tineri, notează Adevărul.

Există și surse judiciare care ar fi confirmat că agresorul este elev la Liceul Militar din Craiova. Speța este una încă în derulare, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. La momentul în care ne aflăm, varianta geloziei nu a fost confirmată oficial ca fiind motivul tragediei.

ADVERTISEMENT

Prietenul Melissei, în stare critică la Spitalul de Urgență din Craiova

Din nefericire, veștile nu sunt bune nici în ceea ce-l privește pe prietenul tinerei de 14 ani. Acesta a fost transportata la Spitalul de Urgență din Craiova în stare critică. Băiatul are multiple plăgi înjunghiate.

”În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensiva mobila un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și piciorul drept.

ADVERTISEMENT

A primit îngrijiri medicale de urgenta complexe, la locul solicitării, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență”, au spus reprezentații Spitalului de Urgență Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: