Sport

Ucraina – Austria, al treilea meci de la București! Spectacol la final între cele două galerii. Video

Ucraina - Austria este al treilea meci de la Euro 2020 organizat la București. Ambele echipe speră la calificarea din grupa C.
21.06.2021 | 21:15
Ucraina  Austria al treilea meci de la Bucuresti Spectacol la final intre cele doua galerii Video
Suporterii Ucrainei in momentul intonarii imnului national
ADVERTISEMENT
21-06-2021
16:32

Fanii Austriei au preluat inițiativa și în tribune. Foto

După ce Austria a deschis scorul pe Național Arena, suporterii austrieci s-au dezlănțuit și ei în tribune, iar acum domină fondul sonor pe stadion.

Galeria Austriei la meciul cu Ucraina
Galeria Austriei la meciul cu Ucraina.

Christoph Baumgartner, mijlocașul lui Hoffenheim, a deschis scorul după o centrare perfectă a lui Alaba în minutul 21 al partidei. Din păcate pentru Baumgartner, a fost nevoit să fie schimbat în minutul 31, după ce s-a accidentat.

21-06-2021
16:21

Nicolae Dică, prezent la meciul dintre Ucraina și Austria

Nicolae Dică, selecționerul naționalei U21 este și el prezentat în tribunele stadionului Național Arena la ultimul meci din faza grupelor, dintre Ucraina și Austria.

FANATIK l-a surprins pe Nicolae Dica in tribunele stadionului la meciul Ucraina - Austria
FANATIK l-a surprins pe Nicolae Dica in tribunele stadionului la meciul Ucraina – Austria.
21-06-2021
15:50

Suporterii ucrainieni domină atmosfera pe National Arena. Imagini superbe. Video

2500 de suporteri ucrainieni se află într-una din peluzele stadionului National Arena la meciul decisiv de calificare în optimi la EURO 2020 cu Austria. Video-ul vorbește de la sine despre atmosfera de la începutul partidei dintre Ucraina și Austria.

FANATIK a surprins imagini superbe cu ucrainienii care au cântat fără oprire cu minute bune înainte de startul partidei.

Nici de această dată vecinii noștri nu respectă locurile înscrise pe bilete și măsurile de distanțare socială. De altfel, la ultimul meci de la București, a existat un conflict după ce stewarzii le-au reproșat exact acest lucru.

Imagine din mijlocul galeriei Ucrainei
Imagine din mijlocul galeriei Ucrainei.
21-06-2021
15:35

Mircea Lucescu a fost asaltat de fanii ucrainieni la intrarea pe National Arena

Mircea Lucescu e un susținător declarat al naționalei Ucrainei la EURO 2020, mai ales că are nu mai puțin de zece jucători convocați de la Dinamo Kiev.

FANATIK l-a surprins pe „Il Luce” la venirea pe stadion și a stat mai bine de cinci minute să facă poze cu suporterii veniți din Ucraina pentru ultimul meci din grupe împotriva Austriei, care le poate aduce calificarea în optimi.

Mircea Lucescu a fost oprit pentru poze la stadion de catre suporterii Ucrainei
Mircea Lucescu a fost oprit pentru poze la stadion de catre suporterii Ucrainei.

Pe stadion, cele două echipe au ieșit deja la încălzire, în timp ce suporterii sunt așteptați în continuare să își ocupe locurile înscrise pe bilete. 

Imagine cu jucatorii ucrainieni si austrieci la incalzire
Imagine cu jucatorii ucrainieni si austrieci la incalzire

Până în acest moment, ultrașii lui Dinamo Kiev care îl contestă pe antrenorul român nu și-au făcut apariția la meci, așa cum s-a întâmplat în partida cu Macedonia de Nord.

21-06-2021
14:56

Fanii ucrainieni și austrieci se îndreaptă spre Național Arena

FANATIK i-a surprins pe suporterii veniți special la București pentru meciul decisiv dintre Ucraina și Austria, care va avea loc de la ora 19:00 pe Arena Națională.

Suporterii sunt aproape de intrarea pe stadionul National Arena
Suporterii sunt aproape de intrarea pe stadionul National Arena.

Aproximativ 2500 de suporteri ucrainieni vor fi prezenți la ultimul meci din faza grupelor care se va juca la București, în timp ce doar 1000 de austrieci vor fi în tribune.

Suporteri austrieci in drum spre stadion
Suporteri austrieci in drum spre stadion.

Fanii celor două naționale au făcut show în Centrul Vechi, unde au curs râuri de bere, iar suporterii au cântat și au petrecut împreună, spre bucuria patronilor de localuri din zonă.

21-06-2021
12:48

Fanii celor două echipe, show în Centrul Vechi

Fanii Ucrainei şi Austriei s-au adunat în Centrul Vechi al Capitalei cu câteva ore înainte de confruntarea din grupa C de la Euro 2020. Grupurile de suporteri ale celor două naţionale se distrează cot la cot, înainte să plece spre stadion. 

21-06-2021
10:14

Relatările unui jurnalist austriac care însoţeşte naţionala la Euro 2020

Jurnalistul Michael Schapler de la Der Kurier însoţeşte naţionala Austriei la Campionatul European şi laudă Bucureştiul în relatările sale de la Euro:

“În general, la București a dominat o atmosferă foarte prietenoasă. Înaintea partidei cu Macedonia de Nord, când un polițist m-a abordat la stadion, aveam totul pregătit: pașaport, certificat de vaccinare, bilet. Dar n-au părut să-l intereseze chiar deloc: «Vrem doar să vă urăm mult succes la meci». Obligativitatea purtării măștii?

După un minut, în tribune, abia dacă mai vedeai pe cineva cu masca pe gură. De aceea, scandările fanilor s-au și auzit atât de tare. Nu vreau să mă gândesc ce-ar fi fost dacă stadionul era plin.

Am fost fericit să mă întorc la București. Din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de autorități, Amsterdam, o metropolă altfel foarte vie, mi s-a părut un oraș-fantomă. Mi-e clar că românii s-au descurcat mult mai bine cu neutralizarea temutului COVID-19″, a spus Schapler. 

Cu trei puncte după primele două runde, Ucraina și Austria își fac calcule pentru calificare. Victoria ar asigura calificarea în optimile de finală pentru oricare dintre ele.

Unde se joacă partida Ucraina – Austria

Partida Ucraina – Austria se joacă luni, 21 iunie, de la ora 19:00, pe Arena Națională. Aceeași oră ca și la celălalt meci din grupă, Macedonia de Nord – Olanda, care se dispută la Amsterdam.

ADVERTISEMENT
Grupa C la Euro 2020
Macedonia de Nord a fost prima echipă eliminată de la Euro 2020. Sursă foto: uefa.com

Ambele echipe au mai jucat deja un meci pe Arena Națională și au reușit să se impună. Austria a învins Macedonia de Nord cu 3-1, pe 13 iunie, iar Ucraina a trecut tot de Macedonia de Nord, scor 2-1, pe 17 iunie.

Cine transmite la TV meciul Ucraina – Macedonia de Nord

Partida Ucraina – Austria va fi transmisă de Pro TV, televiziunea care deține drepturile TV pentru Euro 2020. În vreme ce partida de la aceeași oră, Macedonia de Nord – Olanda, de la Amsterdam, va fi transmisă de Pro X.

ADVERTISEMENT

Ucraina ar fi avantajată în cazul unei remize, deoarece are un golaveraj mai bun, 4-4, față de 3-3 al austriecilor. Astfel că austriecii, cu 4 puncte, ar rămâne să aștepte rezultatelor, în speranța de a fi între cele mai bune locuri trei din faza grupelor.

Meciul patru pe Arena Națională este pe 28 iunie. Germania, Franța, sau Portugalia, la București!

La București, tot pe Arena Națională, se va disputa și un meci din faza optimilor de finală. Pe 28 iunie, câștigătoarea grupei F va înfrunta locul 3 din grupa A/B/C (n.r. – în funcție de grupa din care obține calificarea echipa de pe locul 3).

ADVERTISEMENT

Pentru locul 1 în grupa F se luptă Franța, Germania și Portugalia. Ucraina sau Austria ar putea să joace și în optimea de finală de pe Arena Națională, pe 28 iunie.

Câte un absent pentru fiecare echipă în Ucraina – Austria, pe Arena Națională

Atacantul Valentino Lazaro, de la Borussia Monchengladbach, este accidentat și nu va putea juca luni, pe Arena Națională, pentru Austria. Acesta a fost folosit 21 de minute în partida cu Olanda.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, la Ucraina nu va putea juca Oleksandr Zubkov, atacantul celor de la Ferencvaros. Acesta nu a putut încă să intre pe teren la această ediție a Euro 2020.

Cote la pariuri la partida Ucraina – Austria

Chiar și pierzătoarea din partida Ucraina – Austria păstrează șanse teoretice de calificare. Ar rămâne cu trei puncte și poate spera să prindă unul dintre cele 4 locuri 3 care merg în optimile de finală. Oricum, este de așteptat ca ambele echipe să joace ofensiv.

Și bookmakerii văd un duel echilibrat între cele două, iar remiza este cel mai probabil rezultat. Cotă 2,00 pentru X. Ucraina are 3,60 la victorie, iar Austria are 3,80. Cotă excelentă pentru minimum 3 goluri în meci, 2,95.

ADVERTISEMENT
Tags: