News

Ucraineancă însărcinată în 34 de săptămâni, lovită pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia a pierdut copilul

Un accident cumplit s-a produs, joi seara, în Galați. Doi ucraineni, soț și soție, au fost răniți. Femeia era însărcinată.
10.11.2023 | 11:21
Ucraineanca insarcinata in 34 de saptamani lovita pe o trecere de pietoni din Galati Femeia a pierdut copilul
Ucraineancă însărcinată în 34 de săptămâni, lovită pe o trecere de pietoni. Foto descriptiv Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ucraineancă însărcinată în 34 de săptămâni, lovită pe o trecere de pietoni din Galați. Un accident de circulație teribil a avut loc, joi seara, 9 noiembrie, în jurul orei 20:00, pe strada Brăilei din Galați.

Ucraineancă însărcinată în 34 de săptămâni, victimă într-un accident rutier

Doi cetățeni ucraineni, soț și soție, care sunt sub protecția statului român, au fost spulberați în timp ce traversau strada. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 30 de ani și un bărbat de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns, de urgență, echipajele medicale. Victimele au fost preluate și transportate la spital. De asemenea, verificările preliminare au fost desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați.

„S-a stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 19 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Roșiori către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent al semaforului electric”, au informat polițiștii.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost răniți, aflându-se în stare gravă la spital. Mai mult, ucraineanca era însărcinată în 34 de săptămâni, iar în urma accidentului a pierdut copilul. Medicii nu au putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul fătului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, agent șef principal Ciprian Stoica, la volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani din Galați. Se pare că acesta se deplasa cu foarte mare viteză.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost testat atât pentru alcool, cât și pentru consumul de droguri, iar rezultatele au fost negative. El a fost condus la spital, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge. În urma acestei tragedii, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta desfășurată de polițiști va scoate la iveală cum s-a produs accidentul rutier.

Femeie însărcinată, preluată de un elicopter SMURD, după ce a fost rănită într-un accident

Un alt accident rutier cumplit s-a petrecut, în luna iulie a acestui an, pe DN 7, în localitatea Milcoiu, din județul Vâlcea. Șoferul unei mașini a intrat într-un cap de pod și cinci persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Printre victime s-au numărat doi copii și o femeie însărcinată. Având în vedere amploarea evenimentului rutier, în zona respectivă a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a prelua femeia însărcinată.

 

ADVERTISEMENT