ADVERTISEMENT
Life

Ultima apariție la TV a lui Philip Clements, cu puțin timp înainte să moară. A mers cu Florin Marian la Chefi la Cuțite

Autor: Madalina Moraru | 22.09.2020 | 00:02
Ultima apariție la TV a lui Philip Clements, cu puțin timp înainte să moară. A mers cu Florin Marian la Chefi la Cuțite
Philip Clements și Florin Marian au putut fi urmăriți în cadrul a celei mai noi ediții din Chefi la Cuțite

Ultima apariție a lui Philip Clements a fost în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Bărbatul de origine britanică cu care s-a însurat românul Florin Marian a fost în fața camerelor de filmat, într-o ediție a show-ului culinar de pe Antena 1.

ADVERTISEMENT

Preotul Philip Clements și cel cunoscut în prezent și ca Florinel de la Vișana au participat în emisiunea care a fost difuzată după decesul bărbatului cu care s-a căsătorit românul.

Relația lor a fost considerată una controversată și s-a aflat mult timp și sub lupa tabloidelor din Anglia. Florin Marian le spunea tuturor că preotul îi face cadouri scumpe, iar telespectatorii au putut vedea și ce preparat au pregătit cei doi soți.

ADVERTISEMENT

Ultima apariție a preotului englez Philip Clements, cu care s-a însurat Florin Marian, la Chefi la Cuțite

Vicarul de origine engleză Philip Clements a decedat la 82 de ani, pe data de 1 iunie 2020, iar înainte de-a muri a participat în emisiunea Chefi la Cuțite.

Ediția difuzată pe Antena 1 le-a atras foarte repede atenția românilor din public. Mulți au aflat și că ei au gătit împreună. Dar și ce cadouri foarte scumpe obișnuia să primească bărbatul cu care s-a iubit preotul.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă dintre cei doi era de 55 de ani în momentul în care formau un cuplu. Familia englezului nu a privit vreodată cu ochi buni relația de câțiva ani a celor doi.

Cei doi soți le-au gătit chefilor de pe Antena 1 un preparat despre care au primit și câteva replici nu tocmai pozitive. Aceștia au făcut o prăjitură cu mere în stil tradițional englezesc și în cadrul interviurilor Florin Marian a susținut că primește cadouri foarte scumpe.

ADVERTISEMENT

Soțul obișnuia să îi dăruiască și obiecte de valoare, precum coronițe de aur, dar și sume de bani.

„Am primit din partea soțului meu o coronița din ramură de măslin, în aur, care costă aproximativ 3.800 de euro.(…) Phillip nu știe să gătească oricum, acasă gătesc eu tot timpul”, a susținut Florin Marian, în cadrul ediției speciale din Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT
Ultima apariție a lui Philip Clements, cu care s-a însurat Florin Marian. Le spunea tuturor că preotul îi face cadouri scumpe
Philip Clements și Florin Marian au făcut împreună o prăjitură cu mere în emisiunea Chefi la Cuțite (sursă foto: Antena 1)

Prăjitura lor cu mere n-a fost însă tocmai pe placul celor trei chefi, deoarece merele folosite în compoziție nu fuseseră decojite.

„Este crumble de vinete, aici sunt vinete”, a spus Florin Dumitrescu, în ediția recentă de pe Antena 1. Nici chef Sorin Bontea sau Cătălin Scărlătescu nu s-au bucurat prea tare când au văzut cojile de măr din plăcinta aflată în fața lor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!