Life

Presa britanică face noi dezvăluiri despre Florin Marin, românul care s-a îmbogățit, după moartea vicarului. “Nu este decât un căutător de aur”

09.06.2020 | 15:47
Presa britanica face noi dezvaluiri despre Florin Marin romanul care sa imbogatit dupa moartea vicarului Nu este decat un cautator de aur
ADVERTISEMENT

Presa britanică face noi dezvăluiri despre Florin Marin, românul care a rămas cu o avere impresionantă, după moartea vicarului. Familia lui Philip Clements susține că Marin este vinovat că nimeni din familie nu a fost alături de el în ultimele luni de viață.

Presa britanică, noi dezvăluiri despre Florin Marin. Românul s-a îmbogățit

Florin Marin, românul care a fost alături de Philip Clements în ultimii ani de viață, a rămas cu o avere impresionantă. Presa britanică scrie că vicarul i-a lăsat un apartament în valoare de 100.000 de liere sterline, 150.000 de lire sterline, de pe urma asigurărilor de viață plus o pensie lunară de urmaș, în valoare de 2000 de lire.

ADVERTISEMENT

Însă, pe lângă toate acestea, potrivit familiei Clements, suma totală pe care Philip Clements ar fi cheltuit-o pentru român s-ar ridica la 500.000 de lire sterline (560.000 de euro).

Familia vicarului îl acuză pe Marin

Potrivit dailymail.co.uk, familia fostului vicar îl acuză pe Florin Marin că nu a anunțat pe nimeni de starea de sănătate precară a acestuia.

ADVERTISEMENT

“Philip i-a cumpărat totul, haine de firmă, biletele la zborurile România – Anglia și înapoi. A avut un stil de viață scump acest tip, dar apoi pentru el totul a fost gratis.

Philip a fost orbit de faptul că un tânăr dorea să stea cu o o persoană ca el. De ce ar vrea cineva care are 20 de ani să-și dorească pe cineva care merge spre 80 de ani?

ADVERTISEMENT

Nu e nevoie de știință ca să-ți dai seama de ce. Dar nu sunt supărat din cauza banilor. Aș prefera ca fratele meu să fie încă în viață. Ceea ce ne enervează este modul în care a fost tratat”, a declarat Tony Clements, citat de Daily Mail.

A murit singur într-un spital din București

Vicarul britanic a murit singur la spitalul Elias din Capitală, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus. Starea de sănătate a bărbatului se deteriorase după ce nu și-a mai luat medicamentele care i-au fost prescrise în Marea Britanie, pentru problemele de inimă.

Familia lui Clements nu știa nimic depe problemele de sănătate cu care se confrunta acesta. A aflat odată cu vestea decesului.

Fratele lui Clements a povestit că Florin l-a sunat într-o seară, pentru a-i da vestea și că nu părea în niciun fel afectat de ceea ce se întâmplase.

ADVERTISEMENT

“Nu este decât un căutător de aur. Mi-a spus că a plâns două zile, însă el m-a sunat chiar în noaptea în care Philip murise și cu siguranță că nu plângea când am vorbit la telefon.

Era la 40 de minute după ce fratele meu murise și nu plângea deloc”, a povestit Tony Clements, citat de aceeași sursă.

 

 

 

ADVERTISEMENT