Life

Ultima fiță a lui Victoraș Micula. O parte din bunurile sale, puse la dispoziția urmăritorilor de pe TikTok

Victoraș Micula face paradă cu bunurile sale pe contul său de TikTok. Ba mai mult, îi ajută pe influenceri punându-le la dispoziție mașinile pe care le are.
22.10.2022 | 16:25
Ultima fita a lui Victoras Micula O parte din bunurile sale puse la dispozitia urmaritorilor de pe TikTok
Victoraș Micula este fiul afaceristului Victor Micula. Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Victoraș Micula face furori pe TikTok cu clipurile sale, iar mai nou, tânărul de 27 de ani din Bihor îi ajută și pe alți influenceri să le crească numărul de urmăritori punându-le la dispoziție bunurile sale.

Victoraș Micula împrumută bunurile sale creatorilor de conținut pe TikTok

Băiatul afaceristului care s-a îmbogățit de pe urma comercializării sucurilor acidulate cu gust de fructe îi ajută pe creatorii de conținut de pe TikTok cu avionul și elicopterul pe care le deține.

ADVERTISEMENT

Asta nu e tot! Se pare că de dragul notorietății pe platforma chineză de socializare acesta își împrumută și mașinile sale de lux. Clipurile pe care le-a publicat până acum pe TikTok au strâns peste 2 milioane și jumătate de vizionări, semn că strategia pe care a adoptat-o, considerată de unii drept ultima sa fiță, funcționează!

Cel mai recent clip pe care acesta l-a urcat pe contul său de TikTok este din avionul său privat, unde fiul magnatului bihorean ia o masă câmpenească, la înălțime.

ADVERTISEMENT

Acesta degustă în timpul zborului din bucatele aflate pe platou, 100% tradiționale, precum șunca de casă și brânza. Doar acea filmare a adunat peste 400.000 de aprecieri și, atenție, în total, 7 milioane de vizualizări!

„Banii nu cad din cer”

Victoraș Micula și-a atras multe critici în ultima perioadă din cauza aparițiilor sale excentrice, folosindu-se de elicopterul și avionul său privat pentru tot felul de deplasări. În urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, băiatul lui Victor Micula a spus ce presupune să fii băiat de bani gata, declarând că și el se ocupă de afacerile tatălui său și că nu este doar un tânăr întreținut de familie.

ADVERTISEMENT

„Ca să fii băiat de bani gata, trebuie să menții chestia asta și să te ocupi. Banii nu cad din cer. Eu mă ocup de tot ce înseamnă grupul familiei, grupul nostru de firme”, a declarat Micula junior pentru site-ul mai sus menționat.

Întrebat ce face el mai exact în afacerea pe care o deține tatăl său, băiatul a spus că nu poate să zică, să dea detaliile pe care vrea să le știe toată lumea.

ADVERTISEMENT