News

Ultimele informații despre starea lui Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul în spital

18.05.2019 | 12:10
Ultimele informatii despre starea lui Mihai Constantinescu Cum se simte artistul in spital

Cântărețul Mihai Constantinescu este în continuare internat la Spitalul de Urgență Floreasca. Fosta soție, Mihaela Constantinescu, a anunțat că starea de sănătate a artistului s-a ameliorat, iar acum apar noi detalii despre starea artistului.

Cum se mai simte Mihai Constantinescu

Muzicianul Mihai Constantinescu este internat de luni, 13 mai, la Spitalul de Urgență Floreasca după ce a suferit un stop cardio – respirator. Cântărețul  este singur în salon, iar soția, Simona Secrier este alături de el, scrie spynews.ro. Simona și toți prietenii lui Mihai Constantinescu se roagă la o minune. De curând, fosta soție, Mihaela Constantinescu, a anunțat că starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit și că inima muzicianului și-a reluat toate funcțiile. În momentul de față, starea de sănătate a artistului este una stabilă. Cadrele medicale sunt rezervate în privința situației sale.

,,Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat prima soție a artistului, Mihaela Constantinescu, pentru Click!.

Muzicianul Mihai Constantinescu și soția, Simona Secrier
Starea de sănătate a cântărețul Mihai Constantinescu dă semne de îmbunătățire
Sursa foto: Facebook.com

Mihai Constantinescu a avut numeroase probleme cu inima

Cântărețul în vârstă de 73 de ani, a avut în ultimii ani numeroase probleme de sănătate la inimă. În urmă cu două luni, mai exact în martie, Mihai Constantinescu, și-a anulat toate concertele din cauza unor probleme respiratorii și tensiune oscilantă. Artistul suferea de mai multe boli, printre care: tenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În urmă cu doi ani, muzicianul a fost operat pe cord deschis. Din păcate, la scurt timp după intervențioe artistul a ajuns din nou în sala de operații din cauza unei hemoragii. Au fost momente grele, dar artistul le-a depășit și a revenit în scurt timp pe scenă cu zâmbetul pe buze. În urmă cu 12 ani, mediciii i-au montat artistului valve biologice.