Sport

Ultrașii Stelei i-au vizitat pe jucători la antrenament înaintea derby-ului! Dinamoviștii continuă ironiile la adresa rivalilor. Video

Ultrașii Stelei au făcut spectacol la ultimul antrenament al echipei înainte de derby-ul cu Dinamo. „Câinii” se laudă că au luat bilete în peluza rivalilor.
18.04.2023 | 09:36
Ultrasii Stelei iau vizitat pe jucatori la antrenament inaintea derbyului Dinamovistii continua ironiile la adresa rivalilor Video
Peste 20.000 de suporteri vor fi prezenți la derby-ul Steaua - Dinamo. Sursă foto: Facebook AS47
ADVERTISEMENT

Galeria Stelei a făcut show total pe stadionul Ghencea cu o zi înainte de derby-ul cu Dinamo. Ultrașii au venit la antrenamentul echipei pentru a-i mobiliza pe jucători. Nu au lipsit, torțele, fumigenele și mesajele.

Galeria Stelei, show pirotehnic la antrenamentul Stelei dinainte de meciul cu Dinamo

Ultrașii păstrează tradiția înaintea meciurilor cu Dinamo. Aproximativ 200 de suporteri au venit în Ghencea pentru a-i băga în priză pe jucători. Jucătorii lui Daniel Oprița au fost plăcut surprinși și au venit în fața galeriei să cânte împotriva rivalilor.

ADVERTISEMENT


Derby-ul Steaua – Dinamo va fi un record de spectatori pe stadionul Ghencea, dar și pentru Liga 2 Casa Pariurilor. Cu o zi înainte de meci, s-au vândut peste 20.000 de bilete.

Fanii lui Dinamo se laudă că vor fi peste 10.000 pe stadion și i-au ironizat pe cei de la Steaua care încă mai au 900 de bilete nevândute în peluza lor.

ADVERTISEMENT

PCH, ironii la adresa Stelei și Peluzei Sud: „Am trecut la bilete în peluză lor, după ce am mai luat alte 5000 la Tribuna a 2-a”

Peluza Cătălin Hîldan, galeria lui Dinamo, se laudă că jucătorii lui Ovidiu Burcă vor avea parte de peste 10.000 de suporteri pe stadionul Ghencea. Și „câinii” nu s-au oprit doar aici. Au făcut o aroganță și au cumpărat câteva zeci de bilete în peluza rivalilor.


„AM TRECUT LA BILETE ÎN PELUZA LOR! După ce le-am terminat pe-ale noastre, 5000 de bucăți, după ce am mai luat alte 5000 la Tribuna a 2-a, am trecut și la biletele, ÎNCĂ NEVÂNDUTE, din peluza csa.

ADVERTISEMENT

Să le dăm o mână de ajutor. Haideți, Câinilor să le facem și lor SOLD OUT! Postați la comentarii biletele pe care le luați în peluza gazdelor. Nu acoperiți codul QR, să le poată folosi moca. Măcar să vină pe stadion…

La așa un meci, pe o arenă nouă, la doi pași de București… e păcat să rămână sectoare goale tocmai în peluza gazdelor”, se mai arată în postarea de pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în fața lui Dinamo, CSA Steaua București poate reveni pe primul loc în Liga 2 Casa Pariurilor și să îi depășească pe Poli Iași. Dacă Dinamo va reuși să câștige în Ghencea, „câinii” intră serios în lupta pentru primele două locuri care asigură promovarea directă în SuperLiga.

ADVERTISEMENT