Sport

Jucătorii dinamoviști, ironici cu rivalii de la CSA Steaua înaintea derby-ului din Ghencea: „Fanii noștri vor fi mai numeroși”

Neluț Roșu, mijlocașul central al lui Dinamo, e convins că „alb-roșiii” vor avea mai mulți suporteri în Ghencea decât Steaua.
16.04.2023 | 12:37
Jucatorii dinamovisti ironici cu rivalii de la CSA Steaua inaintea derbyului din Ghencea Fanii nostri vor fi mai numerosi
Dinamo e pe locul patru în Liga 2 Casa Pariurilor, care le asigură participarea la barajul de promovare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Neluț Roșu a vorbit la conferința de presă înainte de derby-ul Steaua – Dinamo, un meci extrem de important pentru ambele echipe, dar mai ales pentru „câini”.

Neluț Roșu, acid cu rivalii de la Steaua: „Fanii noștri vor fi mai numeroși”

Neluț Roșu a prefațat meciul dintre Dinamo și Steaua și e sigur că meciul va arăta ca un derby de pe vremuri: „CSA Steaua e o echipă bună, care joacă. Va fi un spectacol pe teren. E un meci pe care îl așteptăm atât noi, cât și fanii. Vrem să fie un spectacol și noi să luăm cele trei puncte”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul nu se teme deloc de presiunea suporterilor steliști și crede că Dinamo va juca ca acasă în Ghencea: „Va fi o atmosferă incendiară și cred că fanii noștri vor fi mai numeroși, au arătat ce înseamnă iubirea față de echipă. Ne-au împins de la spatele în cele mai grele momente, când nimeni nu mai credea în noi. Va fi atmosferă frumoasă în tribune, dar mai important e să câștigăm pe teren”.

Închizătorul nu se gândește decât la victorie și la revenirea în SuperLiga: „Obiectivul e să luăm cele 3 puncte. Jucăm la victorie în fiecare meci. Avem nevoie de puncte și trebuie să arătăm că nu degeaba am ajuns să ne batem la promovare”.

ADVERTISEMENT

Neluț Roșu, mesaj pentru contestatari: „Mulți nu ne dădeau șanse și credeau că Dinamo nu va prinde iarnă”

Neluț Roșu nu uită că aproape toată lumea îi cânta Prohodul lui Dinamo: „Mulți nu ne dădeau șanse și credeau că Dinamo nu va prinde iarnă. Am arătat pe teren de ce suntem în stare.

Dinamo a arătat cel mai bine de când a început play-off-ul. Cred că asta le-a dat de gândit celor de la CSA Steaua”, a mai completat jucătorul.

ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Dinamo înainte de derby-ul cu Steaua

FANATIK a aflat că jucătorii lui Dinamo au primit un salariu înainte de derby-ul din Ghencea cu Steaua. Ba, mai mult, noii acționari au promis tuturor că problema cu licența este aproape rezolvată.

Înainte de derby, Dinamo e pe loc de baraj și e la patru puncte de locul trei ocupat de Oțelul, șase de Steaua, respectiv opt de liderul Poli Iași. „Alb-roșii” vor avea parte în Ghencea de minim 5.000 de suporteri, o asistență comparabilă cu cea de la meciul cu Oțelul de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT