News

Un afacerist cunoscut din Ploiești s-a sinucis. Ce l-a determinat să recurgă la acest gest

Un cunoscut om de afaceri din Ploiești a ales să-și pună capăt zilelor, în hotelul pe care îl deținea în oraș, fiind pe medicație pentru depresie.
29.12.2022 | 20:28
Un afacerist cunoscut din Ploiesti sa sinucis Ce la determinat sa recurga la acest gest
Afaceristul Morcovescu s-a sinucis. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 61 de ani, pe numele său Doru Morcovescu, suferea de depresie și se afla sub medicamentație pentru această problemă.

Un cunoscut om de afaceri din Ploiești s-a sinucis

Patron al hotelului Prahova, Doru Morcovescu s-a spânzurat de un calorifer chiar într-una din camerele hotelului pe care îl deținea. Afaceristul ar fi avut mari probleme financiare și, mai mult, era grav bolnav și urma tratament pentru depresie.

ADVERTISEMENT

Problemele ar fi început în urmă cu mai mulți ani, când Morcovescu și-a vândut o parte dintre afaceri, fiind patronul multor hoteluri și restaurante, pe lângă un cunoscut centru comercial din Ploiești.

Pe lângă acestea, ploieșteanul avea și o afacere în Slănic unde nu și-ar mai fi plătit angajații de luni bune. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere în culpă, însă toate indiciile arată spre o sinucidere cauzată de toate aceste probleme, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

”În cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, au transmis polițiștii.

Nu e primul afacerist care se sinucide

În urmă cu jumătate de an, cunoscutul om de afaceri bucureștean Silviu Măndescu a fost găsit mort pe un câmp de lângă București, după ce fusese dat dispărut de familie. La fel ca și în cazul afaceristului din Ploiești, Măndescu s-ar fi sinucis la doar 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Măndescu deținea mai multe firme și centre comerciale în zona Pipera – Tunari, împreună cu soția sa. Bărbatul fusese dat dispărut de familie, care ar fi plecat de acasă tot din cauza depresiei și a problemelor grave financiare pe care le avea.

Silviu Măndescu a fost consilier în cadrul Primăriei Sectorului 2, în timpul mandatului de primar al lui Neculai Onțanu și era patronul Strip Mall de pe Bulevardul Erou Iancu Nicolae, pe lângă multe alte centre comerciale din Piața Pipera.

ADVERTISEMENT

Bărbatul deținea afaceri chiar și în Grecia, în Thassos, unde era proprietarul unui hotel. Gestul său a fost considerat șocant de rude și prieteni, care spun că bărbatul se pregătea să plece în vacanță, la Miami.

ADVERTISEMENT
Tags: