Fotbal international

Un analist sportiv a făcut infarct în direct! S-a bucurat prea mult pentru victoria naționalei. Video

27.01.2019 | 20:57
Un analist sportiv a facut infarct in direct Sa bucurat prea mult pentru victoria nationalei Video

Un analist sportiv a făcut infarct în direct la o televiziune de Emiratele Arabe Unite, în momentul care comenta calificarea echipei naționale în semifinalele Cupei Asiei. Specialistul era extrem de încântat de succesul obținut de reprezentativa arabă în meciul cu deținătoarea trofeului, Australia.

Emiratele Arabe Unite a învins suprinzător cu 1-0 Australia în sferturile de final[ ale Cupei Asiei, competiție pe care o și organizează. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ali Ahmed Mabkhout la mijlocul reprizei secunde, iar elevii italianului Alberto Zaccheroni s-au calificat în semifinalele competiției, acolo unde vor întâlni marți, de la ora 16:00, selecționata Qatarului, care a trecut de o altă favorită la trofeu, Coreea de Sud.

Suporterii echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite sărbătoresc victoria împotriva Australiei la Cupa Asiei
Suporterii echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite sărbătoresc victoria împotriva Australiei la Cupa Asiei

Un analist sportiv a făcut infarct în direct

Succesul obținut de Emiratele Arabe Unite a fost dezbătut amănunțit la un post de televiziune, dar calificarea a fost umbrită de un moment tragic. Unul dintre analiștii sportivi a făcut infarct în direct și s-a prăbușit de pe scaun. Omului i s-a făcut rău, a pus capul pe pupitru, dar emisiunea a continuat până ce acesta a căzut spre uluirea celorlalți invitați.

Imediat după această scenă, emisiunea a fost întreruptă, iar analistul sportiv a fost transportat de urgență la spital unde s-a constatat că a suferit un atac de cord. În acest moment bărbatul a rămas internat și are șanse minime să fie lăsat să vadă întâlnirea din semifinale dintre Emiratele Arabe Unite și Qatar.

În cealaltă semifinală a Cupei Asiei se vor întâlni luni, de la ora 16:00, formațiile Iranului și Japoniei. Marea finală a competiției este programată vineri, 1 februarie, de la ora 16:00. Singurul fotbalist din Liga 1 Betano care a fost prezent la această ediție a Cupei Asiei a fost fundașul stânga de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Daisuke Sato, care a reprezentat Filipine.