News

Un argeșean a fost reținut pentru că a agresat mai mulți polițiști care l-au oprit în trafic. Ce riscă bărbatul acum

Un bărbat de 34 de ani din Argeș a fost reținut de oamenii legii a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj în cazul a doi polițiști care l-au oprit în trafic.
27.04.2022 | 23:37
Un argesean a fost retinut pentru ca a agresat mai multi politisti care lau oprit in trafic Ce risca barbatul acum
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un argeșean în vârstă de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru o serie de acte de ultraj pe care le-ar fi făcut chiar împotriva unor polițiști de la o secție rurală, notează News.ro.

De ce  fost reținut bărbatul?

După cum arată un comunicat emis de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, actele de ultraj de care este acuzat bărbatul au avut loc după ce doi agenți, care organizau un control rutier, l-au oprit pe acesta pentru a-i verifica documentele.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în jurul orei 16, pe raza localității Poiana Lacului și a avut loc după ce cei doi polițiști i-ar fi solicitat bărbatului documentele, iar acesta a refuzat să le prezinte.

Din acest motiv, argeșeanul a realizat o serie de manevre care au dus la rănirea celor doi agenția ai Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului. Din fericire, cei doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

“În jurul orei 16.00, un echipaj, format din doi poliţişti, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, în timp ce se afla în exercitatea atribuţiilor de serviciu efectuând activităţi specifice de control rutier, pe raza comunei Poiana Lacului, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Poiana Lacului.

Bărbatul a refuzat să prezinte poliţiştilor documentele personale şi ale autoturismului, efectuând manevra de mers înapoi şi, ulterior, a demarat în viteză, cu intenţia de a sustrage controlului.

ADVERTISEMENT

În timpul acestor manevre, conducătorul auto a călcat cu roata maşinii pe unul dintre poliţişti şi l-a acroşat cu autoturismul pe celălalt poliţist”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Ulterior, în baza unui mandat de aducere emis de procurorul care coordonează acest caz, bărbatul de 34 de ani a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. Investigațiile au mai arătat că acesta își pierduse dreptul de a conduce mașini pe drumurile publice.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie precizat faptul că bărbatul a  fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri a fost adus în fața judecătorilor pentru dispunerea unui arest preventiv.

ADVERTISEMENT