News

Un avion cu 234 de oameni la bord a aterizat de urgență pe un câmp, lângă Moscova. Cauza incidentului

15.08.2019 | 09:31
Un avion cu 234 de oameni la bord a aterizat de urgenta pe un camp langa Moscova Cauza incidentului

Un avion de pasageri a aterizat de urgență pe un câmp în apropiere de un aeroport din Moscova după ce unul dintre motoarele aeronavei a luat foc. Toate cele 234 de persoane la bord au ieșit cu bine din aeronavă.

Un avion a aterizat de urgență pe un câmp

Aeronava de tip Airbus A321, a companiei Ural Airlines care avea la bord 234 de persoane dintre care șapte membri ai echipajului a fost nevoită să aterizeze de urgență pe un câmp aflat la câțiva kilometri de aeroportul din Moscova de unde decolase. Unul dintre motoarele aeronavei a luat foc după ce o pasăre a lovit un motor, arată primele cercetări.

„Potrivit versiunii preliminare, o pasăre a lovit un motor, ceea ce a dus la un incendiu. În cursul aterizării, avionul a depăşit pista”, a transmis o sursă. Ulterior, compania Ural Airlines a comunicat că ambele motoare ale aeronavei s-au defectat după lovirea unor păsări.

Avionul a aterizat pe burtă pe un câmp aflat în apropiere de satul Rybaki, care este la aproximativ 3-5 kilometri depărtare de pista aeroportului Jukovski”, a afirmat o sursă.

Самолёт А321 приземлился в Подмосковье на кукурузное поле – ВИДЕО С КОПТЕРА

Кукурузное поле, вспаханная борозда и самолёт.Панорамное видео с коптера – с места жёсткой посадки А321 в Подмосковье.

Gepostet von Baza am Donnerstag, 15. August 2019

Cele 234 de persoane au fost evacuate imediat

Surse din cadrul autorităţilor ruse, citate de TASS au precizat că nu s-au înregistrat decese. „Aterizarea a fost efectuată adecvat, avionul nu a luat foc, toţi pasagerii au fost evacuaţi. Nicio persoană nu a fost ucisă sau rănită”, a declarat Serghei Skuratov, directorul general al Ural Airlines, conform Mediafax.

Aeronava de pasageri a decolat de pe aeroportul Jukovski din regiunea Moscovei şi se îndrepta spre Simferopol în Crimeea. Pasagerii din avion au fost evacuați imediat cum au aterizat pe câmp. Potrivit directorul general al companiei aeriene şi Ministerul rus pentru situaţii de urgenţă nu au fost confirmate victime în urma incidentului. Unii pasageri au avut nevoie de îngriji medicale la locul incidentului, dar nicio persoană nu a fost spitalizată, a transmis un reprezentant al Ministerului Sănătăţii din regiunea Moscova.