Life

Un bărbat a decis să își filmeze pe ascuns soția, după ce a observat că gustul cafelei era schimbat. Femeia a fost arestată după ce soțul ei a spionat-o

Un bărbat a decis să își filmeze pe ascuns soția și ceea ce a descoperit a trimis-o pe femeie după gratii. De ce este acuzată.
19.08.2023 | 16:10
Un barbat a decis sa isi filmeze pe ascuns sotia dupa ce a observat ca gustul cafelei era schimbat Femeia a fost arestata dupa ce sotul ei a spionato
Un bărbat a decis să își filmeze pe ascuns soția. Ce descoperire șocantă a făcut. Foto: health.clevelandclinic.org
ADVERTISEMENT

Un bărbat a decis să își filmeze pe ascuns soția după ce a observat că gustul la cafelei pe care aceasta o făcea în fiecare zi era mai schimbat. Aceasta a ajuns chiar să fie arestată după ce bărbatul a decis să o urmărească mai îndeaproape.

Un bărbat a decis să își filmeze pe ascuns soția

Femeia din Arizona este acum acuzată că a încercat să își ucidă soțul, care face parte din Armata SUA. Zi de zi, aceasta i-a otrăvit cafeaua pentru că punea înălbitor în ea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a simțit că este ceva ciudat la mijloc. Astfel că a montat camere de supraveghere în casă, conform The Guradian.

Melody Felicano Johnson este acum acuzată de mai multe infracțiuni, inclusiv de tentativă de omucidere pentru că îi turna soțul ei clor în cafeaua de dimineață.

ADVERTISEMENT

Femeia avea acest obicei încă din luna martie și a ajuns să fie acuzată pentru fapta sa în luna iulie. Cei doi soți erau, de fapt, în proces de divorț. Au împreună un copil și locuiau încă în aceeași casă. Bărbatul a continuat să bea cafea timp de câteva săptămâni după ce a observat că este mai ciudată.

Ce a făcut bărbatul pentru a dovedi că are dreptate

Acesta a avut o intuiție bună și atunci când a cumpărat benzi de testare pentru chimicalele din piscină le-a folosit și pentru testarea cafelei. Astfel, el a decis să instaleze o cameră încă din luna mai.  El chiar a pretins că bea în continuare cafeaua pentru ca femeia să nu suspecteze nimic.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost prinsă în plin fapt când se aflau la un hotel.Poliția nu a vrut să investigheze mai mult după ce bărbatul a lansat aceste acuzații.

Ei au susținut că femeia putea să pună acolo doar apă, nu neapărat și clor, bărbatul a decis să mai cumpere niște camere suplimentare de supraveghere pentru a dovedi că avea dreptate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a pus o cameră de supraveghere și în camera în care se afla în înălbitorul de rufe. Așa a obținut dovada că soția îl otrăvea. Femeia a ajuns la închisoare.

ADVERTISEMENT