Life

Un bărbat a descoperit după șase ani că soția îi este, de fapt, soră: „Am fost șocat și confuz”

Cum a descoperit un bărbat că femeia care îi este soție de șase ani este, de fapt, sora lui. Au deja doi copii împreună.
18.03.2023 | 16:20
Un barbat a descoperit dupa sase ani ca sotia ii este de fapt sora Am fost socat si confuz
Un bărbat a aflat după șase ani că s-a căsătorit cu sora lui. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Un bărbat a descoperit într-un mod inedit că femeia care i-a devenit soție îi este soră. Cei doi au deja doi copii împreună și șase ani de căsnicie. Au aflat secretul șocant după ce femeia s-a îmbolnăvit grav și a avut nevoie de un transplant.

Un bărbat aflat după șase ani că cea care i-a devenit soție îi este soră

Vestea șocantă aflată de un bărbat. La șase ani de la nuntă a descoperit că femeia pe care a ales-o să-i fie soție era, de fapt, sora lui. El a fost dat spre adopție la scurt timp după naștere, astfel că nu a avut niciodată niciun fel de informație despre familia sa biologică.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună doi copii, iar după naștere soția s-a îmbolnăvit și a avut nevoie urgentă de un transplant de rinichi. Pentru că rudele soției sale nu erau compatibile, el s-a oferit să facă testele necesare.

La final, însă, bărbatul a rămas șocat când a aflat că este căsătorit cu sora lui. Medicul care a făcut investigațiile și-a dorit să facă cercetări amănunțite pentru a afla ce legătură există între pacientul său și soția lui.

ADVERTISEMENT

„Soția mea s-a îmbolnăvit imediat după ce s-a născut fiul nostru și acum are nevoie de un transplant de rinichi. Am verificat la rudele ei și niciuna nu era compatibilă sau un donator viabil.

Am decis să mă testez pentru a vedea dacă pot dona. Zilele trecute am primit un telefon în care mi s-a spus că sunt compatibil. Medicul a spus apoi că vrea să facă teste suplimentare din cauza unor informații din rezultatele testelor de țesut HLA (antigenul leucocitar uman). Nu am stat prea mult pe gânduri și am fost de acord”, a povestit bărbatul conform Mirror.uk. 

ADVERTISEMENT

Bărbatul a rămas șocat când a aflat că este căsătorit cu sora lui

Bărbatul a povestit că a cunoscut-o pe soția sa în urmă cu opt ani, iar când a aflat că îi este soră, a rămas șocat. Acum, el a cerut sfaturi și a mărturisit că nu știe cum să procedeze mai departe, pentru că o iubește.

„Am fost șocat și confuz. Mi-a explicat că, din cauza modului în care informațiile ADN se transmit din generație în generație, un părinte la un copil ar putea avea o potrivire de cel puțin 50 la sută.

ADVERTISEMENT

Iar frații ar putea avea o potrivire de 0-100 la sută. Era rar să ai o compatibilitate mare între soț și soție. Am întrebat ce înseamnă asta”, a completat bărbatul.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților