Life

Poveste de viață cutremurătoare pentru o cunoscută interpretă de muzică populară. Secretul pe care l-a ascuns până acum

O renumită interpretă de folclor are o poveste de viață cutremurătoare. Secretul dureros din copilărie pe care l-a ascuns până acum.
22.02.2023 | 10:02
Poveste de viata cutremuratoare pentru o cunoscuta interpreta de muzica populara Secretul pe care la ascuns pana acum
Artista s-a confruntat cu greutăți încă din copilărie. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Mulți dintre artiștii de folclor, ai căror melodii sunt foarte cunoscute, au povești de viață impresionante. Deși se bucură de faimă și de dragostea românilor, o parte ascund în suflete tristeți profunde, care pot fi o lecție de viață pentru cei din jur.

Drama solistei de folclor Nineta Popa Ionescu. Ce secret dureros ascunde în suflet

Nineta Popa Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România și apare mai mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor. În pofida acestui lucru, până la cei 63 de ani, nu a avut o viață prea ușoară, marcată în special de copilărie.

ADVERTISEMENT

Nineta Popa Ionescu s-a născut în comuna Boișoara, județul Vâlcea, într-o familie modestă. La vârsta de 2 ani și 4 luni soarta avea să i se schimbe după ce părinții au dat-o spre adopție unor prieteni dragi, care nu puteau avea copii și își doreau foarte mult.

Își amintește că părinții adoptivi au avut grijă cum se cuvine de ea, doar tatăl mai crea probleme, după ce a luat-o pe calea băuturii și a devenit violent cu soția sa. În clasa a V-a, Nineta Popa Ionescu a aflat de la un unchi că părinții biologici îi sunt alți oameni. De cum a auzit, viitoarea solistă s-a reîntors de acolo de unde a plecat la doar doi ani.

ADVERTISEMENT

”Tatăl adoptiv o bătuse rău pe mama, devenise foarte violent, luase darul băuturii. Și unchiului meu i-a fost atât de milă de mine că mă vedea cum plângeam, încât mi-a spus că cei cărora le spun unchiul și tanti, de la Boișoara, sunt părinții mei, a două zi am luat o sută de lei din casă, m-am dus la gară și am plecat.

Când am ajuns acasă, la părinții naturali, m-a întâmpinat la poartă unul dintre frații mei. Mă cunoștea, știa… Părinții când m-au văzut, au început să plângă. Primul lucru pe care i-am întrebat a fost de ce m-au dat tocmai pe mine?

ADVERTISEMENT

Au încercat să justifice situația, că eram cea mai mică, că pe mine m-au plăcut, că nu m-au dat ca ei să nu mai aibă grijă de mine, ci că să le facă prietenilor o mulțumire sufletească. Pentru mine nu a fost o mulțumire”, a povestit Nineta Popa în cadrul unui interviu la Acces Direct.

Nineta Popa și-a împărțit viața între părinții adoptivi și cei biologici

Părinții adoptivi nu s-au putut obișnui cu gândul că fetița pe care au crescut-o de la o vârstă foarte fragedă a plecat de acasă. Au încercat mai mereu să o readucă printre ei, iar după 3 ani, Nineta Popa a cedat rugăminților. Ulterior, s-a împărțit între părinții biologici și cei adoptivi, până la ultima suflare a acestora.

ADVERTISEMENT

Nineta Popa Ionescu, înșelată de soț cu cea mai bună prietenă a ei

Tot în cadrul interviului menționat, Nineta Popa Ionescu a mărturisit că soțul i-a fost infidel de mai multe ori, iar la un moment dat chiar a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei. În ciuda acestei situații, l-a iertat, fiind și în prezent împreună. Printre toate acestea, cântăreața a mai dezvăluit că regretă că nu are copii, deși a încercat și a avut ghinionul să piardă două sarcini.

ADVERTISEMENT