News

Un bărbat a distrus 5 aparate și 8 televizoare într-o sală cu jocuri de noroc. Ce l-a determinat să comită acest gest

Scandal uriaș în Ialomița. Un bărbat a distrus nu mai puțin de 5 aparate și 8 televizoare într-o sală cu jocuri de noroc. De ce a comis acest gest extrem.
08.03.2023 | 11:32
Un barbat a distrus 5 aparate si 8 televizoare intro sala cu jocuri de noroc Ce la determinat sa comita acest gest
Mai multe aparate și televizoare au fost distruse într-o sală cu jocuri de noroc. Sursa foto: capturi video Libertatea / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din județul Ialomița a fost arestat pentru 24 de ore sub acuzația de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice. Acesta a făcut un adevărat prăpăd într-o sală de jocuri de noroc.

Mai multe aparate și televizoare au fost distruse într-o sală cu jocuri de noroc. Autorul: un bărbat nervos că și-a pierdut banii

În imaginile publicate de Libertatea se observă cum tânărul lovește cu scaunul mai multe aparate și televizoare amplasate într-o sală de jocuri de noroc. Incidentul a fost semnalat în Amara, județul Ialomița.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor apărute în spațiul public, totul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe 2 martie, în jurul orei 16.00. Atunci, cei de la IPJ Ialomița au fost alertați prin apel 112 despre acest eveniment.

Se pare că bărbatul era extrem de nervos după ce a pierdut o sumă mare de bani la păcănele. Nervii l-au costat destul de scump. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Inițial, a fost luată măsura reținerii sale pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au decis că individul va fi cercetat în stare de libertate.

ADVERTISEMENT

”La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că un bărbat aflat în stare de ebrietate, în vârstă de 28 de ani, din Amara, ar fi distrus 5 aparate electronice de joc și 8 televizoare LCD”, a transmis poliția. Pagubele materiale produse de individ sunt uriașe. Conform sursei citate, un slot-machine de modelul celor distruse costă între 5.000 și 7.000 de euro.

Mai multe aparate distruse și într-o sală de jocuri de noroc din Vrancea

Astfel de cazuri cu persoane care își pierd mințile după ce aruncă sume uriașe de bani la jocurile de noroc s-au înmulțit în ultima perioadă. Vineri, 3 martie, un bărbat de 34 de ani din Focșani a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru distrugere și lovire.

ADVERTISEMENT

Acesta este acuzat că ar fi distrus 5 aparate dintr-o sală de jocuri după ce ar fi pierdut bani. În plus, el ar fi lovit și un bărbat de 36 de ani. Potrivit IPJ Vrancea, individul a fost identificat și reținut, vineri, pentru 24 de ore.

Aceste este acuzat că, pe 19 ianuarie 2023, timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Focșani, după ce a pierdut sume modice de bani, ar fi lovit în repetate rânduri 5 aparate de joc, distrugându-le, notează România24.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pe 1 martie, acesta ar fi spart luneta unui autoturism și l-ar fi lovit pe șoferul acestuia, un bărbat de 36 ani. Valoarea totală prejudiciului a fost estimată la 22.000 lei. La finalul săptămânii trecute, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Focșani, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT