News

Un bărbat amenință că se va arunca de pe un bloc din Capitală. Poliția și ISU au intervenit

Polițiștii și pompierii ISU au fost chemați să intervină în cazul unui bărbat în vârstă de 30 de ani care amenință că se va arunca de pe un bloc din sectorul 1.
04.05.2022 | 09:07
Un barbat ameninta ca se va arunca de pe un bloc din Capitala Politia si ISU au intervenit
Pompierii și polițiștii chemați să intervină în cazul unui bărbat ccare vrea să se runce de pe un bloc. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat care s-a urcat pe un bloc aflat la intersecția dintre bulevardul Ștefan cel Mare și Calea Dorobanți amenință că se va arunca în gol, notează Observator.

Oamenii legii, la fața locului

În cazul acestui incident au fost trimiși polițiști, dar și agenţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Trebuie precizat că la fața locului au ajuns și negociatori care discută cu bărbatul.

ADVERTISEMENT

“Se încearcă realizarea unui dialog cu bărbatul în cauza, pentru a-l determina să renunțe la această acțiune”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov.

Pentru a preveni o eventuală tragedie, pompierii care au ajuns la fața locului au instalat și o pernă de salvare.

ADVERTISEMENT

Informațiile de la fața locului indicau faptul că bărbatul care amenința că se aruncă de pe bloc are 30 de ani, că suferă de o serie de probleme de sănătate mintală și că nu ar avea familie.

Știrile TVR notează că în alături de bărbat se afla și o femeie, acesta arătându-se deranjat de comportamentul acesteia.

ADVERTISEMENT

În plus, martorii au explicat că atunci când amenința că își va pune capăt zilelor era complet gol.

Pentru a interveni la fața locului, pompierii și negociatorii trimiși de ISU au blocat traficul pentru a putea ajunge cu autoscara la bărbat.

ADVERTISEMENT

La câteva ore de la producerea incidentului au apărut informații care indicau faptul că bărbatul nu și-a dus planul lam îndeplinire. De asemenea, atunci când salvatorii au încercat să intre în locuința sa a devenit violent și ar fi aruncat chiar și cu obiecte către aceștia.

Ulterior, el a acceptat să colaboreze cu pompierii și a fost de acord să îi însoțească la o ambulanță care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” din București. Acesta urmează să fie ținut sub supravegherea specialiștilor pentru câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags: