News

Un bărbat din Caracal, informații despre locul unde s-ar afla victimele lui Gheorghe Dincă

30.07.2019 | 15:50
Un barbat din Caracal informatii despre locul unde sar afla victimele lui Gheorghe Dinca

Un fost angajat al primăriei Caracal le-a oferit anchetatorilor o nouă pistă legat de cele două crime pe care le-a comis Gheorghe Dincă. Bărbatul mai spune că trupurile fetelor ar putea fi aruncate într-un canal de irigații, în apropiere de casa criminalului.

Un localnic le dă anchetatorilor o nouă pistă

Un localnic din Caracal a oferit detalii despre criminalul care le-a omorât pe cele două adolescente Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu. Fostul angajat al Primăriei cunoaște foarte bine orașul și le-a spus anchetatorilor că ar putea găsi cadavrele fetelor într-un canal de irigații care se află la circa 5 minute de mers cu mașina de casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul este de părere că ucigașul cu sânge rece i-a indus în eroare pe anchetatori.

„Am văzut că a indus în eroare, am văzut că a fost în baltă, a căutat prin baltă pe acolo, e o eroare ce vă spune, zice că din Olt. Undeva aici, la un kilometru jumate, e un canal care merge și se varsă în Olt, adică de irigat, se trage apă din Olt și ajunge în Dunăre. Și el pe aici… Dacă te duci la un kilometru jumate e o conductă, un sifon de apă, care nu merge de 13 ani, și el de aici până acolo face 5 minute cu mașina, s-ar putea acolo să fie aruncată, prin verdeața aia, prin canale, au 7 metri adâncime. Acolo nu s-a făcut control”, a spus fostul angajat al primăriei, conform digi24.ro.

Un localnic crede că un canal de irigații aflat aproape de casa criminalului ar trebui cercetat
Un fost angajat al primăriei le oferă anchetatorilor o nouă pistă despre locul unde ar putea fi aruncate cadavrele celor două adolescente. Sursa foto: g4media.ro

Gheorghe Dincă era un bărbat periculos

Fostul angajat al primăriei a mai povestit că pe vremea când se făceau săpături pentru canalul de irigație Gheorghe Dincă a ieșit din curte cu o rangă și un topor și i-a amenințat. Bărbatului i s-a părut suspicios că a întrebat ce caută în locul respectiv și a mai declarat că Gheorghe Dincă este un om periculos și violent.

„Am trecut pe aici de multe ori, cunosc acest om, că am undeva a patra, a cincia casă un neam, și am venit odată să iau niște piese, n-a lăsat pe nimeni să intre, la poartă a stat. Am lucrat în cadrul primăriei și am băgat apă și a văzut că am săpat în colțul ăla de acolo, a ieșit cu ranga și cu toporul la noi să ne bată că ce căutăm acolo. Era foarte violent”, a mai declarat bărbatul.