News

Încă un mort descoperit în Parcul IOR. Un bărbat s-ar fi sinucis cu pastile diluate

Incident în Parcul IOR. Un alt bărbat a fost descoperit decedat în parc, iar acesta s-ar fi sinucis după ce ar fi băut o substanță suspectă dintr-o sticlă
16.04.2024 | 13:21
Inca un mort descoperit in Parcul IOR Un barbat sar fi sinucis cu pastile diluate
Moarte suspectă în Parcul IOR. Un bărbat a fost găsit mort după ce ar fi consumat pastile diluate dintr-o sticlă. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un individ de 54 de ani a fost observat, în ziua de marți, consumând dintr-o sticlă în Parcul IOR, după care a acuzat stări de rău și a decedat. Există suspiciuni că în sticlă se aflau pastile dizolvate.

Un bărbat s-ar fi sinucis în Parcul IOR

Poliția Capitalei a fost alertată marți despre un incident petrecut într-un parc din Sectorul 3, unde un bărbat a fost surprins consumând o substanță dintr-o sticlă pe care o avea asupra sa, urmat de apariția unor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Forțele de ordine și echipele de prim-ajutor au intervenit în încercarea de a-i salva viața, însă fără succes. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost declarat decedat.

„La data de 16 aprilie 2024, Poliția Capitalei- Secția 12 a fost sesizată, prin apel 112 cu privire la faptul că, în interiorul unui parc din Sectorul 3, un bărbat a fost văzut ingerând o substanță dintr-o sticlă pe care o avea asupra sa, după care a prezentat o stare de rău. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse pentru salvarea acestuia, a constatat decesul, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani”, au transmis polițiștii din București.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, iar polițiști din cadrul Serviciului Omoruri urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a fi supus unei necropsii. Conform surselor din anchetă citate de MEDIAFAX, există presupuneri că victima s-ar fi sinucis cu pastile dizolvate în Parcul IOR.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat a murit în parcul din sectorul 3

În dimineața de duminică, un alt bărbat în vârstă de 40 de ani a fost descoperit decedat într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost observat de trecători, care au alertat imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112.

La locul incidentului s-au deplasat atât polițiști, cât și paramedici, dar din nefericire, medicii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul era deja decedat de câteva ore, astfel că nu au mai putut interveni.

ADVERTISEMENT

Datorită circumstanțelor în care a fost găsit cadavrul bărbatului, autoritățile investighează toate posibilitățile, inclusiv variantele unei crime sau ale unei sinucideri.

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, acest caz tragic a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu ofițeri din cadrul Serviciului Omoruri.

ADVERTISEMENT