News

Un bărbat din Ploiești, prins la cinci luni după ce a ucis un om pe stradă. Era ”nemulțumit” de modul în care victima și-a parcat mașina

Un bărbat din Ploiești a fost reținut după 5 luni din momentul în care a ucis un om pe stradă, nemulțumit de modul în care victima parcase.
28.03.2024 | 17:17
Un barbat din Ploiesti prins la cinci luni dupa ce a ucis un om pe strada Era nemultumit de modul in care victima sia parcat masina
Un bărbat din Ploiești, prins la cinci luni după ce a ucis un om pe stradă. Era ”nemulțumit” de modul în care victima și-a parcat mașina
ADVERTISEMENT

Victima avea 50 de ani și a murit după ce a fost lovită cu pumnul în față. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan, după ce atacatorul și-a luat la bătaie vecinul, pentru că acesta parcase ”aiurea”. Agresorul a fugit atunci de autorități și a fost prins după cinci luni, iar acum va rămâne o bună perioadă de timp în arest.

Un bărbat din Ploiești, prins la cinci luni după ce a ucis un om pe stradă

Incidentul a avut loc pe 16 octombrie, pe o stradă din municipiul Ploiești. Aici, doi bărbați s-au luat la ceartă din cauza unui autoturism parcat. Se pare că autoritățile au avut nevoie de cinci luni pentru a-l prinde pe criminal, în condițiile în care acesta a fost de nevăzut după ce a comis fapta.

ADVERTISEMENT

În fapt, la data de 16 octombrie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploieşti, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un alt bărbat de 50 de ani, generat de o nemulţumire privind modul de staţionare al autoturismului bărbatului de 50 de ani.

Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 48 de ani, lovindu-l pe celălalt o singura dată în zona feţei, acesta din urmă decedând”, a transmis IPJ Prahova. Bărbatul este acuzat de loviri și vătămări cauzatoare de moarte, astfel că pe numele său Tribunalul Prahova a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc momentan despre identitatea victimei sau a atacatorului și nici nu se știe unde s-a ascuns acesta timp de cinci luni, până când a fost prins. Nu este pentru prima oară când cineva este ucis pe stradă în România, aparent dintr-un motiv absurd sau chiar fără motiv.

Drept dovadă cazul din Tulcea de la finele anului 2023, când un adolescent era ucis în bătaie de doi agresori. Aceștia au fost reținuți inițial pentru 24 de ore pentru fapta lor, după ce au rămas după gratii.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 17 ani a fost ucis fără sens pe stradă în Tulcea

Aceștia sunt acuzați de infracțiunea ”de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”. Și în acest caz anchetatorii vorbesc despre un conflict spontan, pe strada Constructorilor din Tulcea, cândva la miezul nopții. Victima se afla într-un grup de cinci persoane, iar agresorii într-un grup format din trei persoane, conform polițiștilor.

“Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului. Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P., în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

ADVERTISEMENT

”Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 18 septembrie măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de suspecţii C.M. şi R.P., pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând a înainta instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a acestora“, au mai transmis autoritățile în acel moment.

ADVERTISEMENT
Tags: