News

Băiat de 17 ani, omorât în bătaie pe o stradă din Tulcea. Doi bărbați l-au imobilizat și l-au lovit până la ultima suflare

Sfârșit tragic pentru un băiat de 17 ani, din municipiul Tulcea. A fost bătut până la moarte de doi indivizi necunoscuți.
19.09.2023 | 12:16
Baiat de 17 ani omorat in bataie pe o strada din Tulcea Doi barbati lau imobilizat si lau lovit pana la ultima suflare
Băiat de 17 ani, omorât în bătaie pe o stradă din Tulcea. Foto (descriptiv): Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Băiat de 17 ani, omorât în bătaie pe o stradă din Tulcea. Adolescentul nu a avut nicio șansă în fața agresorilor săi. A fost imobilizat și bătut până la ultima suflare. Cazul revoltător a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Băiat de 17 ani, omorât în bătaie pe o stradă din Tulcea

Băiatul se afla cu prietenii, un grup de cinci persoane, pe o stradă din localitate. La un moment dat, trei bărbați s-au apropiat de adolescenți și le-au adresat cuvinte jignitoare.  Însă, nu s-au oprit aici.

ADVERTISEMENT

Fără să aibă vreun motiv sau să fie provocați, cei trei au început să manifeste un comportament agresiv. Ba mai mult, unul dintre ei, un bărbat de 35 de ani, l-a lovit cu pumnii și picioarele pe băiatul de 17 ani.

Atunci când a reușit să se ridice și să fugă, băiatul a fost prins și imobilizat de un alt agresor de 32 de ani care făcea parte din grupul celor trei. Loviturile au continuat până când băiatul de 17 ani și-a dat ultima suflare.

ADVERTISEMENT

„Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului.

Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

ADVERTISEMENT

A fost lovit până la ultima suflare

Când și-au dat seama că victima nu mai mișcă, agresorii au fugit. La fața locului a fost chemat un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Tulcea. Însă, din păcate, pentru minor era deja prea târziu, fiind decedat.

Medicii de pe ambulanță au încercat să îl salveze, dar băiatul a fost găsit în stop-cardiorespirator. Au început manevrele de resuscitare, care au continuat timp de o oră, dar fără rezultat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în zona respectivă au ajuns și polițiștii pentru desfășurarea cercetărilor. În scurt timp, cei doi indivizi de 32 și 35 de ani au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore. Ei sunt cercetați pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Agresorii vor ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Verificările continuă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate

ADVERTISEMENT