Life

Un bărbat nu mai doarme în pat cu soția pentru că nu face duș seara: „Am dormit pe canapea”

Un bărbat nu mai doarme în pat cu soția pentru că nu face duș în fiecare seară. Acesta spune că a ajuns să doarmă pe canapea.
07.04.2023 | 15:02
Un barbat nu mai doarme in pat cu sotia pentru ca nu face dus seara Am dormit pe canapea
Un bărbat nu mai doarme în pat cu soția pentru că nu face duș seara. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat nu mai doarme în același pat cu soția lui dintr-un motiv simplu. Aceasta nu face duș seară de seară și a decis să o să doarmă pe canapea.

Un bărbat nu mai doarme în pat cu soția pentru că nu face duș seara

Bărbatul a povestit că femeia vine acasă de la muncă și nu se spală. Astfel că i-a atras atenția că ar trebui să facă duș înainte de a se băga în pat.

ADVERTISEMENT

Doar că femeia nu s-a conformat. Pentru a arăta că este serios, soțul ei a decis chiar să doarmă pe canapea. Femeia a fost stupefiată când a văzut ce face. Apoi, ea i-a spus că nu i se pare necesar să mai facă duș.

 „Nu mă simt confortabil cu ideea de a dormi în același pat cu ea fără să facă prima dată duș. I-am cerut să facă un duș înainte de a se culca, dar ea crede că nu este necesar și simte că sunt nerezonabil”, a povestit bărbatul, scrie Mirror.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este speriat că se poate îmbolnăvi din cauza meseriei soției

Bărbatul care nu mai doarme în pat cu soția este atât de panicat pentru că soția lui nu face duș din cauza meseriei sale. Femeia este medic ginecolog, iar soțul ei spune că ar vrea ca ea să facă duș pentru a nu aduce bacterii acasă.

Bărbatul care nu mai doarme în pat cu soția spune că este neliniștit pentru că ar putea fi expus la „fluide corporale”. El consideră că cererea sa este absolut rezonabilă.

ADVERTISEMENT

„Ea susține că poartă mănuși și ia măsuri de precauție pentru a evita orice contaminare. Cu toate acestea, încă mă simt neliniștit în legătură cu expunerea potențială la fluide corporale. Nu cred că este o cerere nerezonabilă pentru ea să facă un duș rapid înainte de culcare.

Din moment ce soția mea nu vrea să facă duș înainte de culcare, am dormit pe canapeaua din camera de zi”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: