News

Un bărbat s-a prins cu cătuşe de o şină de metrou, în staţia Piaţa Unirii. Poliţia: “Era agresiv și agitat”. Update

Mobilizare de forțe, marți, în stația Piața Unirii. Pompierii și polițiștii au extras un bărbat care s-a legat cu cătușe de o șină de metrou.
08.08.2023 | 16:34
Un barbat sa prins cu catuse de o sina de metrou in statia Piata Unirii Politia Era agresiv si agitat Update
Un bărbat s-a prins cu cătuşe de o şină, în staţia Piaţa Unirii 2. sursa foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT
08-08-2023
13:49

Bărbatul care a pus pe jar autoritățile, extras de pompieri și polițiști

Polițiștii din Capitală vin cu precizări privind intervenția de marți, din stația Piața Unirii 2, acolo unde un bărbat s-a prins cu cătușe de o șină. Călătorul a fost extras din zona de rulare.

Conform oamenilor legii, este vorba despre un bărbat de 38 de ani, care era agitat și care s-a manifestat agresiv. Prin urmare, a fost transportat la spital pentru a fi supus investigațiilor și pentru a primi îngrjiri medicale.

„Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul de Poliție Metrou, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat, în jurul orei 11.30, într-o stație de metrou, un bărbat care a coborât în calea de rulare și s-a legat cu o pereche de cătușe de șina de tren.

Polițiștii, împreună cu un echipaj din cadrul ISU B-IF și o echipă din cadrul Metrorex, au procedat la desfacerea cătușelor, persoana în cauză fiind imobilizată și condusă la sediul subunității, în vederea identificării”, au transmis polițiștii.

Bărbatul de 38 de ani a fost sancționat contravențional privind călătoria cu metroul. Nu se cunoaște motivul pentru care a apelat la acest gest. Verificările sunt continuate de agenții Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul de Poliție Metrou.

Un bărbat s-a prins cu cătuşe de o şină, în staţia Piaţa Unirii 2. Mobilizare de forțe majoră, marți, la metroul din Capitală. Un călător a pus pe jar autoritățile după ce s-a legat cu cătușele de o șină.

Un bărbat s-a prins cu cătuşe de o şină, în staţia Piaţa Unirii 2

Incidentul a fost anunțat în jurul orei 11, având loc pe direcția Berceni. Este vorba despre un bărbat care a reușit să intre în calea de rulare și să se prindă de șină cu respectivele cătușe.

ADVERTISEMENT

Din fericire, angajații Metrorex au aflat în timp util despre fapta bărbatului și au reușit să întrerupă curentul din șina a 3-a. Totodată, au fost chemați pompierii și polițiștii pentru a scoate omul din zona de rulare.

„Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe linia 2, direcţia Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de şină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe). Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din şina a 3-a şi a anunţat organele abilitate pentru intervenţie”, a anunţat Metrorex.

ADVERTISEMENT

Circulația trenurilor a fost dată peste cap, iar pompierii, polițiștii și personalul Metrorex încearcă să îl extragă pe bărbat din zona respectivă. Totodată, urmează să fie deschisă o anchetă în acest caz, pentru a se stabili cum s-a produs incidentul.

„Ca urmare, circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Eroii Revoluţiei-Universitate, linia 1.”, au adăugat, marți, reprezentanții companiei Metrorex.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a căzut pe șine în stația Eroii Revoluției

Un alt incident a avut loc în luna iulie, atunci când un bărbat a căzut pe șine. Din fericire, garnitura de tren a trecut peste om fără să îl lovească. Apoi, respectivul s-a ridicat și a fugit în tunel.

Oamenii legii au luat în calcul ipoteza unei tentative de sinucidere. „În statia de metrou Eroii Revoluției, un calator a cazut in calea de rulare, posibila tentativa de suicid. In acest moment circulatia trenurilor se reorganizeaza. Personalul Metrorex a anuntat SMURD pentru interventie”, anunța Metrorex, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cert este că după incident, bărbatul s-a făcut nevăzut, iar polițiștii nu l-au putut identifica. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul și cine este bărbatul în cauză.

ADVERTISEMENT
Tags: