News

Un bărbat s-ar fi autoincendiat într-un cimitir din Constanța, chiar în cavoul fiului său. Bătrânul se află în stare gravă

Un bărbat de 66 de ani ar fi decis să-și ia viața chiar în cimitir. Bătrânul și-ar fi dat foc și a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului
24.01.2024 | 15:20
Un barbat sar fi autoincendiat intrun cimitir din Constanta chiar in cavoul fiului sau Batranul se afla in stare grava
Un bătrând și-a dat foc chiar într-un cimitir din Constanța. Susrsa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 66 de ani ar fi vrut să-și pună capăt zilelor chiar în Cimitirul Central din Constanța. Apelul la 112 a alertat autoritățile, iar salvatorii s-au luptat din greu să-l salveze pe bărbat.

Bătrânul are arsuri pe 80% din corp

În apelul primit de polițiști se preciza că bărbatul s-ar fi autoincenidat, însă nu se cunoaște pentru moment cu exactitate ce s-a întâmplat. Din primele informaţii, bărbatul și-ar fi dat foc în interiorul unui cavou din sticlă, unde ar fi îngropat chiar fiul său.

ADVERTISEMENT

„La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Bărăganului, în Cimitirul Central, un bărbat s-ar fi autoincendiat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, având arsuri în proporție de 80% pe suprafața corpului. Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis poliţiştii constănţeni.

ADVERTISEMENT

Victima se află în stare gravă

Arsurile suferite de bărbat sunt de gradul trei și a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Victima este în stare gravă, fiind intubată și ventilată mecanic. De asemenea, medicii nu i-ar da prea multe șanse de supraviețuire.

„În cursul dimineţii, am fost solicitaţi în Cimitirul Central din Constanţa pentru un pacient cu arsuri. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ C2, care a găsit un pacient cu arsuri de gradul 3 pe 80% din suprafaţa corpului. I s-a acordat primul ajutor pacientului şi a fost transportat la spitalul judeţean”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, Diana Claudia Tatarici.

ADVERTISEMENT

De ce ar fi putut recurge bărbatul la un gest sinucigaș

Procurorii ar lua în calcul atât varianta unui accident, cât și pe cea a unui gest de sinucidere. Bărbatul de 66 de ani ar fi mers zilnic la cimitir, să-şi jelească fiul, scrie observator.ro.

Omul se ducea la mormântul fiului său să-i aprindă câte o lumânare, de aici și ipoteza unui accident, însă și suferința l-ar fi putut aduce pe bătrân în această stare.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunțat că cercetările vor continua pentru a stabili cu exactitate împrejurările evenimentului.

ADVERTISEMENT
Tags: