News

Un bătrân a murit în fața Spitalului Municipal din Ploiești, după ce paznicul nu ar fi avut nicio reacție. A fost deschisă o anchetă

Un bătrân a murit în fața Spitalului Municipal din Ploiești, după ce paznicul nu ar fi avut nicio reacție atunci când a văzut că acestuia i s-a făcut rău. A fost deschisă o anchetă.
28.05.2022 | 00:39
Un batran a murit in fata Spitalului Municipal din Ploiesti dupa ce paznicul nu ar fi avut nicio reactie A fost deschisa o ancheta
Un bătrân a murit în fața Spitalului Municipal din Ploiești, după ce ar fi fost ignorat de paznic. Sursa foto: ph-online.ro
ADVERTISEMENT

Un bătrân a murit în stradă, vineri, în zona Spitalului Municipal Schuller din Ploiești, după ce paznicul nu a reacționat atunci când l-a văzut pe acesta căzut la pământ. Primarul Andrei Volosevici a dispus o anchetă la spitalul respectiv.

Un bătrân a murit în fața Spitalului Municipal din Ploiești, după ce ar fi fost ignorat de paznic

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 11, pe strada Ana Ipătescu, în zona Spitalului Municipal Ploiești. Un bărbat în vârstă de 86 de ani a murit după ce i s-a făcut rău și a căzut la pământ.

ADVERTISEMENT

Potrivit verificărilor Poliției, bărbatul decedat avea probleme cardiace.

Mihaela Iordănescu, managerul Spitalului Municipal Ploiești, susține că martorii aflați în zona spitalului au afirmat că bătrânul aștepta la Serviciul de Medicină Legală Prahova, are funcționează în incinta unității sanitare, în vederea obținerii unui certificat necesar încheierii unei tranzacții, potrivit news.ro.

La scurt timp după ce au fost anunțați de cazul bătrânului, medicii au ieșit din spital și au încercat să-l salveze. Aceștia au început imediat manevre de resuscitare și i-au aplicat o perfuzie, conform declarațiilor managerului.

ADVERTISEMENT

Un martor a precizat că a fost nevoie de intervenția trecătorilor care au chemat personalul spitalului, acuzându-l pe paznicul spitalului că nu ar fi reacționat atunci când l-a văzut pe bărbat prăbușit la pământ.

Primarul Andrei Volosevici a cerut și verificarea înregistrărilor camerelor de supraveghere ale spitalului pentru a lămurirea acuzațiilor.

ADVERTISEMENT

Directoarea a cerut firmei de pază să trimită un alt angajat în locul celui aflat de serviciu în acel moment, până la clarificarea situației.

În cazul în care se dovedește că salariații sunt vinovați de această tragedie, edilul a menționat că se va ajunge la desfacerea contractului de muncă.

ADVERTISEMENT

“Informaţiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări.

Indiferent de funcţie suntem în primul rând oameni şi dacă se dovedeşte vinovăţia salariaţilor de la spital vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă.”, a declarat edilul, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: